Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθησαν αλβανοί στον Τύρναβο με πάνω από ενάμισυ κιλό ηρωίνη
Συνελήφθησαν αλβανοί στον Τύρναβο με πάνω από ενάμισυ κιλό ηρωίνη

Συνελήφθησαν αλβανοί στον Τύρναβο με πάνω από ενάμισυ κιλό ηρωίνη

Δύο αλβανοί, ηλικίας 32 και 36 ετών, συνελήφθησαν χθες (13-10-2015) το απόγευμα στον Τύρναβο Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης αρκωτικών Λάρισας,σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, από την αστυνομική προέκυψε ότι ο 32χρονος είχε εισέλθει και παρέμενε .

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, εξακριβώθηκε ότι οι δύο ομοεθνείς χρησιμοποιούν στον Τύρναβο οικία για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών.

Χθες το απόγευμα, ακινητοποιήθηκε έξω από τη συγκεκριμένη οικία ο 32χρονος, από την κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (20,4) γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των (535) ευρώ και ένα τηλέφωνο.

Σε νομότυπες που ακολούθησαν στην οικία – «καβάτζα», καθώς και στην οικία των συλληφθέντων σε άλλο σημείο της πόλης, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

• (1.630,5) γραμμάρια ηρωίνης,

• μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

• ένα notebook,

• τρία και

• το χρηματικό ποσό των (2.245) ευρώ και των (13.700) αλβανικών λεκ.

Από την πρόοδο της αστυνομικής ς εξακριβώθηκε ότι ο 36χρονος εισήγαγε προχθές (12-10-2015) από την , τις κατασχεθείσες ποσότητες ηρωίνης, με Ι.Χ. επιβατικό , το οποίο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

narkot1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση