Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Τέρμα στη ζωή του έβαλε 76χρονος Βολιώτης
Τέρμα στη ζωή του έβαλε 76χρονος  Βολιώτης

Τέρμα στη ζωή του έβαλε 76χρονος Βολιώτης

Τέρμα στη ζωή του έβαλε 76χρονος Βολιώτης σήμερα το μεσημέρι, πέφτοντας από τον 4ο όροφο διαμερίσματος στο κέντρο του Βόλου.

Ο 76χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλεύονταν σε ενώ κατά καιρούς επισκέπτονταν την αδερφή του, η οποία διέμενε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου στο κέντρο του Βόλου και σήμερα βγήκε στο μπαλκόνι κι έκανε βουτιά στο κενό.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ενώ αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια. Προανάκριση διενεργεί το Βόλου.

Χτύπησε σύζυγο και γονείς 35χρονος

Για ενδοοικογενειακή και πρόκληση σωματικών βλαβών συνελήφθη 35χρονος από αστυνομικούς του Μηλεών.

Ο 35χρονος ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, έβρισε και χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο την 33χρονη σύζυγό του καθώς και τους γονείς του, τον 62χρονο πατέρα του και την 52χρονη μητέρα του.

Η σύζυγος και οι γονείς του 35χρονου μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. της περιοχής όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


Συνελήφθη 41χρονος για

Για συνελήφθη 41χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ο 41χρονος εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε – συνεργείο ιδιοκτησίας 51χρονου απ' όπου αφαίρεσε διάφορες ηλεκτρικές συσκευές αξίας 1.000 ευρώ. Στη συνέχεια έσπασε παράθυρο ιδιοκτησίας 39χρονου κι αφαίρεσε διάφορα εργαλεία αξίας 900 ευρώ.

Μετά από αξιοποίηση στοιχείων, ο 41χρονος δράστης προσήχθη στην ΑΔΜ όπου παραδέχτηκε την πράξη του.

Τέλος από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης αρκωτικών Βόλου συνελήφθη ένας 32χρονος κι ένας 48χρονος καθώς στην κατοχή του πρώτου βρέθηκε ένα και στην κατοχή του δεύτερου έξι ναρκωτικά χάπια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση