Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις αγρότες και κτηνοτρόφοι της Πέλλας
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις αγρότες και κτηνοτρόφοι της Πέλλας

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις αγρότες και κτηνοτρόφοι της Πέλλας

Σε συμβολικούς αποκλεισμούς των δρόμων στους κόμβους Μαυροβουνίου, Παλιού Μηλοτόπου και Μελισσίου, προχώρησαν και σήμερα αγρότες και της Πέλλας, μοιράζοντας με τις θέσεις τους στους διερχομένους οδηγούς και διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα που προωθούνται και κυρίως για ζητήματα που αφορούν το και το φορολογικό τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα στην , βρίσκονται για έβδομη ημέρα σήμερα στα προαναφερόμενα τρία μπλόκα και μέχρι και την Τρίτη το μεσημέρι θα προχωρούν σε συμβολικούς αποκλεισμούς των δρόμων, ενώ την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου θα δώσουν το «παρών» στο προγραμματισμένο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας στην .
«Αύριο θα ξεκινήσουμε να κλείνουμε δρόμους, στα προαναφερόμενα μπλόκα, για δέκα λεπτά κάθε φορά και ανά μία ώρα, από τις 10 το πρωί», επισήμανε μιλώντας στο - ο παραγωγός, μέλος της Πρωτοβουλίας Αγροτών, Τάσος Κυραλίδης.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι στόχος των κινητοποιήσεών τους δεν είναι να δημιουργηθεί πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά «να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι τα μέτρα που προωθούν στη εάν περάσουν θα οδηγήσουν στον αφανισμό του πρωτογενούς τομέα».

Υπογραμμίζεται ότι και στα τρία μπλόκα ο αριθμός των που βρίσκονται παρατεταγμένα υπολογίζεται ότι υπερβαίνουν τα 500 σε αριθμό.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

  • Bεγγαλικά έξω από το Πανθεσσαλικό #βεγγαλικά - https://t.co/u7LrDL5Hmh -

  • Αιφνίδιος θάνατος Πολωνού πεζοπόρου στο Τρίκερι #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/YcWrWMgizE -

"Αλιεύοντας" την είδηση