Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις αγρότες και κτηνοτρόφοι της Πέλλας
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις αγρότες και κτηνοτρόφοι της Πέλλας

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις αγρότες και κτηνοτρόφοι της Πέλλας

Σε συμβολικούς αποκλεισμούς των δρόμων στους κόμβους Μαυροβουνίου, Παλιού Μηλοτόπου και Μελισσίου, προχώρησαν και σήμερα αγρότες και της ς, μοιράζοντας με τις θέσεις τους στους διερχομένους οδηγούς και διαμαρτυρόμενοι για τα που προωθούνται και κυρίως για ζητήματα που αφορούν το ασφαλιστικό και το τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα στην , βρίσκονται για έβδομη ημέρα σήμερα στα προαναφερόμενα τρία μπλόκα και μέχρι και την Τρίτη το μεσημέρι θα προχωρούν σε συμβολικούς αποκλεισμούς των δρόμων, ενώ την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου θα δώσουν το «παρών» στο προγραμματισμένο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας στην .
«Αύριο θα ξεκινήσουμε να κλείνουμε ς, στα προαναφερόμενα μπλόκα, για δέκα λεπτά κάθε φορά και ανά μία , από τις 10 το πρωί», επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο παραγωγός, μέλος της Πρωτοβουλίας Αγροτών, Τάσος Κυραλίδης.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι στόχος των κινητοποιήσεών τους δεν είναι να δημιουργηθεί πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά «να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι τα που προωθούν στη Βουλή εάν περάσουν θα οδηγήσουν στον αφανισμό του πρωτογενούς τομέα».

Υπογραμμίζεται ότι και στα τρία μπλόκα ο αριθμός των τρακτέρ που βρίσκονται παρατεταγμένα υπολογίζεται ότι υπερβαίνουν τα 500 σε αριθμό.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση