Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Σύνδεση Θεσσαλίας -Κρήτης με την “Sky Express”
Σύνδεση  Θεσσαλίας -Κρήτης με την “Sky Express”

Σύνδεση Θεσσαλίας -Κρήτης με την “Sky Express”

Το Βόλο και τη Θεσσαλία με το Ηράκλειο Κρήτης συνδέει η Ελληνική αεροπορική εταιρία “Sky Express”, που ανοίγει τα «φτερά» της για το σκοπό αυτό.

Να σημειωθεί ότι μετά την παρουσία της εταιρίας πριν ένα χρόνο στο αεροδρόμιο, αποφασίστηκε η εκ νέου δρομολόγηση πτήσεων κι έτσι ξεκινούν πτήσεις εσωτερικού , από Ηράκλειο Κρήτης προς Βόλο και από το Βόλο προς το Ηράκλειο Κρήτης.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται από τις 2 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2015 με 2 δρομολόγια την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη με ώρα άφιξης 14:00 στην Ν. Αγχίαλο και ώρα αναχώρησης 14:30 για Ηράκλειο , και κάθε Σάββατο με ώρα άφιξης 18:30 στην Ν. Αγχίαλο και ώρα αναχώρησης 19:00 για Ηράκλειο.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφος ΑΤR42 46 θέσεων.

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων,Δωροθέα Κολυνδρίνη , δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη βιωσιμότητα των πτήσεων θα κάνει διάχυση της πληροφορίας και στις εκθέσεις τουρισμού που συμμετέχει αλλά και με τους μηχανισμούς προβολής που διαθέτει, ώστε και οι επισκέπτες του εξωτερικού να γνωρίζουν ότι υπάρχουν επιπλέον δυνατότητες να επισκεφθούν άλλες περιοχές της χώρας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Αθανάσιου Λιούπη με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη - https://t.co/SM0P7p1qom -

  • Το Κέντρο Πρόληψης ψήφισε Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας - https://t.co/ZyIMAqr6g6 -

  • Συνάντηση Μεϊκόπουλου με εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί & ραδιοταξί  - https://t.co/uP401GMUjn -

"Αλιεύοντας" την είδηση