Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Συναυλία με την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στον Βόλο
Συναυλία με την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στον Βόλο

Συναυλία με την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στον Βόλο

Μια μοναδική συναυλία κοινωνικής αλληλεγγύης ετοιμάζει για τους πολίτες του Βόλου -και όχι μόνο- η μπάντα του Πολεμικού μας αυτικού την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου και ώρα 8:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο έας Ιωνίας Βόλου.

Η συναυλία θα είναι αφιερωμένη στον μεγάλο μουσουργό Γ. Μουζάκη, ενώ με την ευγενική παράκληση των διοργανωτών -του Δικτύου “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας- θα συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα Ελληνικών Επιχειρήσεων μπορούν για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες (Γηροκομείο , Βόλου ,κοινωνικό παντοπωλείο Ελασσόνας κ.ά.).

Πρόκειται για μια συναυλία-όνειρο υψηλής ποιότητας και αισθητικής από την περίφημη Μπάντα, που θα αποτελείται από 35 μουσικούς και εξαιρετικούς ερμηνευτές -σολίστες της Λυρικής Σκηνής (Υψίφωνος Ευδοκία Μωϋσίδου και τενόρος ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος), υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Τσιλιμπάρη Γεώργιου – Πλωτάρχη ΠΝ.

Η μπάντα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά εκτός Αθηνών τα καλύτερα τραγούδια του Γ. Μουζάκη σε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα, που πρόσφατα παρουσιάστηκε σε εκπομπή μεγάλου καναλιού των Αθηνών, τα δικαιώματα των τραγουδιών του οποίου η σύζυγος του μεγάλου μουσουργού παραχώρησε στην περίφημη Μπάντα του Ναυτικού.

Το Ναυτικό ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας για την πραγματοποίηση τριών συναυλιών Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε όλη τη Θεσσαλία (Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα) για τη τροφίμων και τη στήριξη ευπαθών ομάδων και ξεκινά τις εμφανίσεις της Μπάντας από την πόλη του Βόλου σε μια που συνδιοργανώνουν για το Βόλο το , το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας .

Οι στόχοι των Συνδιοργανωτών είναι πολλαπλοί και συγκεκριμένα αποσκοπούν :

  1. στην Ενίσχυση ευπαθών ομάδων με Ελληνικά τρόφιμα και φάρμακα
  2. στην Εκδήλωση Τιμής προς τον μεγάλο Συνθέτη Γ. Μουζάκη
  3. στην Ανάδειξη του έργου της Μπάντας -Τιμητική Βράβευση από και Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και
  4. προσφορά μiας υψηλού επιπέδου συναυλίας στο απαιτητικό μουσικόφιλο κοινό του Βόλου και της Μαγνησίας.

 

Συγκέντρωση τροφίμων για τη στήριξη ευπαθών ομάδων

Στα πλαίσια λοιπόν αυτά με μια εντυπωσιακή και ποιοτική , ανοικτή σε όλο το μουσικόφιλο κοινό με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ (χωρίς ), παρουσιάζονται στην πόλη του Βόλου οι καλύτερες μουσικές δημιουργίες του μεγάλου μας συνθέτη και μουσουργού Γ. Μουζάκη στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20.30 μ.μ.

(Οργάνωση -Επιμέλεια- Πληροφορίες: K. Σκριάπας Τηλέφ. 6974-881944).

Η μόνη υποχρέωση των τυχερών θεατών θα είναι η προσκόμιση τροφίμων διαρκείας από Ελληνικές Επιχειρήσεις, τα οποία και θα διατεθούν για τη στήριξη ευπαθών ομάδων των συμπολιτών μας .

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση