Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΟΥΣΙΚΗ / Συναυλία με την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στον Βόλο
Συναυλία με την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στον Βόλο

Συναυλία με την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στον Βόλο

Μια μοναδική συναυλία κοινωνικής αλληλεγγύης ετοιμάζει για τους πολίτες του Βόλου -και όχι μόνο- η μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου και ώρα 8:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Η συναυλία θα είναι αφιερωμένη στον μεγάλο μουσουργό Γ. Μουζάκη, ενώ με την ευγενική παράκληση των διοργανωτών -του Δικτύου “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας- θα συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα Ελληνικών Επιχειρήσεων μπορούν για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες (Γηροκομείο , Ορφανοτροφείο Βόλου ,κοινωνικό παντοπωλείο Ελασσόνας κ.ά.).

Πρόκειται για μια συναυλία-όνειρο υψηλής ποιότητας και αισθητικής από την περίφημη Μπάντα, που θα αποτελείται από 35 μουσικούς και εξαιρετικούς ερμηνευτές -σολίστες της Λυρικής Σκηνής (Υψίφωνος Ευδοκία Μωϋσίδου και τενόρος ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος), υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Τσιλιμπάρη Γεώργιου – Πλωτάρχη ΠΝ.

Η μπάντα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά εκτός Αθηνών τα καλύτερα τραγούδια του Γ. Μουζάκη σε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα, που πρόσφατα παρουσιάστηκε σε εκπομπή μεγάλου καναλιού των Αθηνών, τα δικαιώματα των τραγουδιών του οποίου η σύζυγος του μεγάλου μουσουργού παραχώρησε στην περίφημη Μπάντα του Ναυτικού.

Το Ναυτικό ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας για την πραγματοποίηση τριών συναυλιών Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε όλη τη Θεσσαλία (Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα) για τη συγκέντρωση τροφίμων και τη στήριξη ευπαθών ομάδων και ξεκινά τις εμφανίσεις της Μπάντας από την πόλη του Βόλου σε μια εκδήλωση που συνδιοργανώνουν για το Βόλο το Επιμελητήριο Μαγνησίας, το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας .

Οι στόχοι των Συνδιοργανωτών είναι πολλαπλοί και συγκεκριμένα αποσκοπούν :

  1. στην Ενίσχυση ευπαθών ομάδων με Ελληνικά τρόφιμα και φάρμακα
  2. στην Εκδήλωση Τιμής προς τον μεγάλο Συνθέτη Γ. Μουζάκη
  3. στην Ανάδειξη του έργου της Μπάντας ΓΕΝ-Τιμητική Βράβευση από Επιμελητήριο Μαγνησίας και Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και
  4. προσφορά μiας υψηλού επιπέδου συναυλίας στο απαιτητικό μουσικόφιλο κοινό του Βόλου και της Μαγνησίας.

 

Συγκέντρωση τροφίμων για τη στήριξη ευπαθών ομάδων

Στα πλαίσια λοιπόν αυτά με μια εντυπωσιακή και ποιοτική εκδήλωση, ανοικτή σε όλο το μουσικόφιλο κοινό με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ (χωρίς εισιτήριο), παρουσιάζονται στην πόλη του Βόλου οι καλύτερες μουσικές δημιουργίες του μεγάλου μας συνθέτη και μουσουργού Γ. Μουζάκη στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20.30 μ.μ.

(Οργάνωση -Επιμέλεια- Πληροφορίες: K. Σκριάπας Τηλέφ. 6974-881944).

Η μόνη υποχρέωση των τυχερών θεατών θα είναι η προσκόμιση τροφίμων διαρκείας από Ελληνικές Επιχειρήσεις, τα οποία και θα διατεθούν για τη στήριξη ευπαθών ομάδων των συμπολιτών μας .

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση