Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Συνάντηση Στουρνάρα–Τσακαλώτου στην ΤτΕ
Συνάντηση Στουρνάρα–Τσακαλώτου στην ΤτΕ

Συνάντηση Στουρνάρα–Τσακαλώτου στην ΤτΕ

στη Τράπεζα της Ελλάδος είχαν το πρωί της Παρασκευής ο Διοικητής κ. Γιάννης Στουρνάρας και ο συντονιστής της Ομάδας Διαπραγμάτευσης και Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Ευκλείδης ,σε μια κίνηση εκτόνωσης της έντασης που συσωρεύθηκε τις προηγούμενες μέρες με επίκεντρο τις επιθέσεις προς τον κεντρικό τρπεζίτη από τη πρόεδρο της Βουλής,κα. και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη που έγινε σε πολύ καλό ,διαπιστώθηκαν συγκλίσεις στα θέματα που συζητήθηκαν,τα οποία ήταν η των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων,καθώς και η κατάσταση του τραπεζικού συστήματος.

Κοινή διαπίστωση των δύο πλευρών ήταν ότι η ελληνική έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες να βρεθεί κοινός τόπος με τους εταίρους και η απόσταση που απομένει να διανυθεί δεν είναι μεγάλη.Αυτό άλλωστε είχε αναφερθεί και στη προχθεσινή έκθεση νομισματικής πολιτικής της .

Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί εντατικά τις επόμενες ημέρες με αποκορύφωμα την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Δευτέρας.

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος επιβεβαίωσε τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος που διασφαλίζεται πλήρως από τις κοινές δράσεις τόσο της Τράπεζας της Ελλάδος όσο και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαϊκό #συλλαλητήριο στο Βόλο #συλλαλητήριο - https://t.co/UBlyJeIvr4 -

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλιο κάνναβης #δενδρύλλιοκάνναβης - https://t.co/di7qP0nIJy -

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

"Αλιεύοντας" την είδηση