Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Σήμερα το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης για το Δήμο Βόλου
Σήμερα το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης για το Δήμο Βόλου

Σήμερα το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης για το Δήμο Βόλου

Σήμερα εκτός απροόπτου αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων υποψηφίων των δημοτικών και κοινοτικών εκλογών που κατέθεσαν ανάλογο αίτημα στο Πρωτοδικείο του Βόλου, καθώς συνεργεία αποτελούμενα από δικαστικούς υπαλλήλους δούλευαν μέχρι χθες αργά το απόγευμα προκειμένου να ολοκληρώσουν όλα τα ψηφοδέλτια για το .

Στην δικαστική αίθουσα στο ισόγειο του Μεγάρου πολυμελή συνεργεία χθες από το πρωί καταμετρούσαν τα ψηφοδέλτια για το , ενώ προχωρούσαν και στον έλεγχο των βιβλίων των δικαστικών αντιπροσώπων για το εάν καταχωρίστηκαν σωστά οι σταυροί σε συγκεκριμένους υποψήφιους.

Ειδικότερα ο έλεγχος εστιάζονταν στην σταυροδοσία που πήρε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου “Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική” Παρισένια Παξινού (η καταμέτρηση από τον δικαστικό αντιπρόσωπο, και την εφορευτική έδειξε 1.205 σταυρούς), που δεν εξελέγη, ο Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης που πήρε 1.262 ψήφους αρχικά και ο Αν. Μπατζιάκας με 1.275 ψήφους.

Η κα. Παξινού ζήτησε να ελεγχθούν τα ψηφοδέλτια για τυχόν λάθη εις βάρος της και υπέρ των δύο παραπάνω συνυποψηφίων της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μετά την ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης ενός σημαντικού κομματιού του όγκου των ψηφοδελτίων, η διαφορά μεταξύ των τριών αντί να μειωθεί αυξήθηκε περισσότερο, καθώς δεν είχαν υπολογισθεί κάποιοι σταυροί υπέρ του Τρ. Γκογκινούδη και του Αν. Μπατζιάκα.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία για άλλες περιοχές της Μαγνησίας τελειώνει σήμερα, μιας και απέμενε η καταμέτρηση μέρους εκλογικών τμημάτων των Δήμων και . Πηλίου, και πλέον αναμένεται η ανακοίνωση της επίσημης ανακήρυξης των εκλεγέντων και των εδρών που καταλαμβάνουν από το Πρωτοδικείο Βόλου.

Εκτιμάται ότι η ανακοίνωση θα καθυστερήσει ίσως μέχρι και τις 25 Ιουνίου, αφού πρώτα θα πρέπει να υποβληθούν οι τυχόν από τους υποψηφίους που θα εξεταστούν από το Πρωτοδικείο.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βέλικο Μπάτροβιτς #ΒέλικοΜπάτροβιτς - https://t.co/eFIwpdYA0r -

  • Κοινή δήλωση Ελλάδας – Ιορδανίας – Κύπρου: Στήριξη σε δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού… - https://t.co/piKALr7W3i -

  • #σχολεία: Με μοριακό ή rapid test η επιστροφή των ανεμβολίαστων εκπαιδευτικών #σχολεία - https://t.co/16PzGWDdU1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση