Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σήμερα στο Πρωτοδικείο ο τελευταίος εκλογικός σάκος από τις Σποράδες
Σήμερα στο Πρωτοδικείο ο τελευταίος εκλογικός σάκος από τις Σποράδες

Σήμερα στο Πρωτοδικείο ο τελευταίος εκλογικός σάκος από τις Σποράδες

Σήμερα το πρωί αναμένονταν η άφιξη του τελευταίου σάκου με τα των εθνικών εκλογών, καθώς ο εκλογικός αρόσωπος ενημέρωσε τη γραμματεία του υ Βόλου, πως θα βρίσκεται σήμερα το πρωί στο χώρο του δικαστικού μεγάρου, για να παραδώσει τον εκλογικό του σάκο.

Μέχρι χθες το μεσημέρι εκκρεμούσε η άφιξη 19 συνολικά δικαστικών αροσώπων από τους οποίους οι 18 υπηρέτησαν στα των Βορείων Σποράδων και ο ένας στο .

Σύμφωνα με την που είχε το , σκόπευαν να παρουσιαστούν νωρίς χθες το βράδυ, καθώς θα επιβιβάζονταν στο μεσημεριανό και στο απογευματινό δρομολόγιο από τις Σποράδες για να βρεθούν στον Βόλο.

Δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα σχετικά με την εκλογική διαδικασία, ενώ η επίσημη ανακήρυξη των ποσοστών που έλαβαν οι των κομμάτων που συμμετείχαν στις προχθεσινές πρόκειται να γίνει μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Στη συνέχεια σειρά θα πάρει η ανακήρυξη της σταυροδοσίας των υποψηφίων βουλευτών, ώστε μετά όποιος επιθυμεί θα έχει την δυνατότητα να υποβάλλει ένσταση, αν και οι διαφορές μεταξύ αυτών που εκλέγονται και αυτών που μένουν εκτός εκλόγιμης θέσης είναι εκατοντάδες ψήφοι.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση