Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σήμερα στο Πρωτοδικείο ο τελευταίος εκλογικός σάκος από τις Σποράδες
Σήμερα στο Πρωτοδικείο ο τελευταίος εκλογικός σάκος από τις Σποράδες

Σήμερα στο Πρωτοδικείο ο τελευταίος εκλογικός σάκος από τις Σποράδες

Σήμερα το πρωί αναμένονταν η άφιξη του τελευταίου σάκου με τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών, καθώς ο εκλογικός αντιπρόσωπος ενημέρωσε τη γραμματεία του Πρωτοδικείου Βόλου, πως θα βρίσκεται σήμερα το πρωί στο χώρο του δικαστικού μεγάρου, για να παραδώσει τον εκλογικό του σάκο.

Μέχρι χθες το μεσημέρι εκκρεμούσε η άφιξη 19 συνολικά δικαστικών αντιπροσώπων από τους οποίους οι 18 υπηρέτησαν στα των Βορείων Σποράδων και ο ένας στο Τρίκερι.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε το Πρωτοδικείο, σκόπευαν να παρουσιαστούν νωρίς χθες το βράδυ, καθώς θα επιβιβάζονταν στο μεσημεριανό και στο απογευματινό από τις για να βρεθούν στον Βόλο.

Δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα σχετικά με την εκλογική διαδικασία, ενώ η επίσημη ανακήρυξη των ποσοστών που έλαβαν οι συνδυασμοί των κομμάτων που συμμετείχαν στις προχθεσινές πρόκειται να γίνει μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Στη συνέχεια σειρά θα πάρει η ανακήρυξη της σταυροδοσίας των υποψηφίων βουλευτών, ώστε μετά όποιος επιθυμεί θα έχει την δυνατότητα να υποβάλλει ένσταση, αν και οι διαφορές μεταξύ αυτών που εκλέγονται και αυτών που μένουν εκτός εκλόγιμης θέσης είναι εκατοντάδες ψήφοι.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση