Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σήμερα ή το πολύ τη Δευτέρα η απόφαση για την άδεια Κουφοντίνα
Σήμερα ή το πολύ τη Δευτέρα η απόφαση για την άδεια Κουφοντίνα

Σήμερα ή το πολύ τη Δευτέρα η απόφαση για την άδεια Κουφοντίνα

Σήμερ ή το ργότερο τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί η του Τριμελούς Δικαστικού Συμβουλίου σχετικά με την παροχή τακτικής άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, μετά την απόρριψη του αιτήματος του την περασμένη εβδομάδα με το εισαγγελικό βέτο που τέθηκε.

Εν τω μεταξύ ο κρατούμενος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε, λόγω της απεργίας πείνας που ξεκίνησε από τις 2 του μήνα.

Η κατάσταση της υγείας του από τους γιατρούς του Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας 6 Μαΐου, λόγω λιποθυμίας του που οφείλεται στην απεργία πείνας, χαρακτηρίζεται ως σταθερή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος αρνείται τη χορήγηση τροφής και πίνει μόνο υγρά, ενώ πρωτοφανή είναι τα μέτρα ασφαλείας, τόσο στους χώρους του υπογείου, όπου βρίσκεται ο θάλαμος που βρίσκεται ο Δ. Κουφοντίνας, όσο και σε άλλους χώρους, με τη συμμετοχή αρκετών δεκάδων αστυνομικών ακόμη και από άλλες υπηρεσίες της ς.

Σημειώνεται ότι ο κρατούμενος επιθυμεί να μεταφερθεί εκτός της Β' Παθολογικής Κλινικής που στεγάζεται στο υπόγειο του Νοσοκομείου, καθώς όπως υποστηρίζει βρίσκεται δίπλα από το νεκροτομείο, και κάτι τέτοιο αποτελεί απάνθρωπη μεταχείριση.

Χθες το Τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου που αποτελείται από την πρόεδρο Πρωτοδικών και ακόμα δύο , συνεδρίαζε επί 2,5 ώρες εξετάζοντας το θέμα της χορήγησης άδειας στον Δ. Κουφοντίνα.

Από το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου υπήρχε έντονη αστυνομική , ενώ η συνεδρίαση του Δικαστικού Συμβουλίου ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε στις 2.30 περίπου.

Οι αναμένεται να ανακοινώσουν την που έλα, αφού καθαρογραφεί, κάτι του ίσως γίνει σήμερα ή ακόμη και τη Δευτέρα, αφού, λόγω της εκλογής εφορευτικών επιτροπών για τα 713 εκλογικά τμήματα, υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας για τους δικαστικούς υπαλλήλους.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο εισαγγελέας υπηρεσίας κατέθεσε την που είναι κάνει στο δικαστικό συμβούλιο της φυλακής και απέρριπτε την άδεια του πολυισοβίτη για ουσιαστικούς λόγους, διατηρώντας το ίδιο πνεύμα στην πρόταση του και προς το Τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση