Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Σήμερα η ανακοίνωση των εδρών για τα νέα Δημοτικά – Κοινοτικά Συμβούλια
Σήμερα η ανακοίνωση των εδρών για τα νέα Δημοτικά – Κοινοτικά Συμβούλια

Σήμερα η ανακοίνωση των εδρών για τα νέα Δημοτικά – Κοινοτικά Συμβούλια

Στην ανακήρυξη των εκλεγέντων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων στους δήμους της Μαγνησίας προχώρησε χθες το Πολυμελές Πρωτοδικείο Βόλου, με την τελική κατάταξη των εδρών να ανακοινώνεται επισήμως σήμερα, μετά την καθαρογραφή των καταστάσεων με τα ονόματα των συμβούλων.

Χθες στην εκούσια συνεδρίαση του το Πολυμελές Πρωτοδικείο ανακήρυξε τις έδρες που καταλαμβάνει η κάθε παράταξη στα νέα δημοτικά και κοινοτικά συμβούλια των δήμων του νομού, που θα ξεκινήσουν από την 1η Σεπτεμβρίου.

Η διαδικασία ήταν χρονοβόρα αφού ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, από την στιγμή που έγιναν και οι κληρώσεις για όσους ισοψήφισαν στα Κοινοτικά Συμβούλια.

Στη συνέχεια οι δικαστές αναμένονταν να προχωρήσουν στις απαραίτητες διορθώσεις από τυχόν λάθη που θα προέκυπταν, και έτσι σήμερα πρόκειται να γίνει η επίσημη ανακοίνωση.

Ολοκληρώθηκαν οι κληρώσεις εφορευτικών 

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε η για τους 2.912 της Μαγνησίας που θα κληθούν να συμμετέχουν ως μέλη (τακτικά, αναπληρωματικά) των εφορευτικών επιτροπών στα 364 εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Χθες η εταιρία Singular Logic έκανε ηλεκτρονικά την των πολιτών που θα συμμετέχουν ως εφορευτικές, ενώ αυτοί που απασχολήθηκαν στις πρόσφατες Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές μπορούν να μεταβούν στο Πρωτοδικείο Βόλου, καταθέτοντας αίτηση εξαίρεσης, λόγω της προηγούμενης “θητείας” τους.

Για το σκοπό αυτό θα πρέπει να προσκομίσουν το ανάλογο έγγραφο που τους έχει δοθεί από την συμμετοχή τους στις εκλογές της 26ης Μαίου.

Σημειώνεται ότι από σήμερα θα αρχίσουν να διανέμονται στους κληρωθέντες τα κλητήρια από την αστυνομία.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Γιορτή πεπονιού στην κεντρική πλατεία του Διμηνίου #ΓιορτήΠεπονιού - https://t.co/dEIxicyIiH -

  • Επίσκεψη Ιγνατίου στην μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Βελίκας Αγιάς #ΒελίκαΑγιάς… - https://t.co/xhASH1mDDA -

  • Στην Άφησσο ο ξύλινος στόλος της Κερασίας Κολίτσα #ΚερασίαΚολίτσα - https://t.co/akvab4JOTG -

"Αλιεύοντας" την είδηση