Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σύλληψη συνεργού του Μαζιώτη στο Βόλο από την αντιτρομοκρατική
Σύλληψη συνεργού του Μαζιώτη στο Βόλο από την αντιτρομοκρατική

Σύλληψη συνεργού του Μαζιώτη στο Βόλο από την αντιτρομοκρατική

Στο Βόλο βρίσκετι από το πρωί η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, κάνοντας έρευνες στην πόλη αναζητώντας τον Μαζιώτη και συνεργούς του και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη του συνεργού του ιώργου Πετρακάκου και άλλων δύο ατόμων.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής τον εντόπισαν σε διαμέρισμα-γιάφκα στην οδό Περραιβού- αλλίας που μεσα ειχε όπλα. Οι γύρω δρόμοι έχουν αποκλειστεί από την τροχαία, ενώ έρευνες διεξάγονται και στη έα Ιωνία, όπου εντοπιστηκε και νέα γιάφκα με οπλισμό σε οίκημα στην οδό Καραμπατζάκη με Παπάφη.

Σε εξέλιξη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε δύο οικήματα σε Βόλο και .Ιωνία. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά και σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, γύρω στις 10.00 το πρωί μεγάλος αριθμός περιπολικών κι αστυνομικών απέκλεισαν το οικοδομικό τετράγωνο επί της οδού Περραιβού μεταξύ Γαλλίας και Ανθ. Γαζή, ενώ αντίστοιχη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε και στη Ν.Ιωνία όπου αποκλείστηκε το οικοδομικό τετράγωνο Καραμπατζάκη – Παπάφη.

Στην επιχείρηση του Βόλου οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής κάνουν φύλλο και φτερό διπλοκατοικία που βρίσκεται σε πάροδο, ενώ στη Ν.Ιωνία έρευνες γίνονται σε μία μονοκατοικία – παράπηγμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν συλληφθεί τρία άτομα. Πρόκειται για τον τέταρτο της ς ληστών του Διστόμου Γιώργο Πετρακάκο, τη σύντροφό του και έναν ακόμα άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν έχει απασχολήσει τις αρχές. Υπενθυμίζεται ότι η εξαρθρώθηκε τέλη Μαΐου στην Αγχίαλο, όπου συνελήφθησαν δύο μέλη της(Τσιρώνης, Χριστοδούλου), ενώ αυτοκτόνησε ο Σπύρος Δραβίλας.

Σημειώνεται ότι ο Γ. Πετρακάκος αναζητείτο στην ευρύτερη περιοχή μετά την προηγούμενη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αγχίαλο, ενώ κατηγορείται και για συμμετοχή σε ένοπλες , μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη.

Ο Γ. Πετρακάκος και οι άλλοι δύο εντοπίστηκαν σε διπλοκατοικία στο του Βόλου, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα, ενώ μετά την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένονται ανακοινώσεις από την .

giafka

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση