Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Συλλαλητήριο στις 28/1 στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν οι αγρότες – συνάντηση με Τσίπρα
Συλλαλητήριο στις 28/1 στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν οι αγρότες – συνάντηση με Τσίπρα

Συλλαλητήριο στις 28/1 στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν οι αγρότες – συνάντηση με Τσίπρα

Συλλλητήριο στην Θεσσλονίκη την ερχόμενη Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, που είναι προγραμματισμένη η έναρξη της ς Agrotica 2016, αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή των αγροτών το Σάββατο.

Παράλληλα, αποφασίστηκε περιοδικό κλείσιμο των δρόμων σε όλη την Επικράτεια μέχρι εκείνη την ημέρα.

Από τις 12 το μεσημέρι τα παραμένουν κλειστά, όπως είχε ανακοινωθεί από χθες από την Αστυνομία, η οποία έχει υποδείξει εναλλακτικές διαδρομές για την κίνηση των οχημάτων.

Ορισμένα μπλόκα αναμένεται προχωρήσουν σε κλείσιμο των δρόμων όπου έχουν κατασκηνώσει, ενώ υπάρχουν και άλλοι που αποφάσισαν να τηρήσουν στάση αναμονής.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης ς συναντήθηκε σήμερα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Αποστόλου και τον αναπληρωτή υπουργό, Μάρκο Μπόλαρη.

Όπως αναφέρεται σε του Μεγάρου Μαξίμου, «η κυβέρνηση έχοντας την ίδια αγωνία με τον κόσμο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την του εισοδήματός τους, επαναλαμβάνει ότι ήταν και παραμένει ανοικτή στον δι.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πρόθεσή του να συναντηθεί ο ίδιος με εκπροσώπους, που θα εκφράζουν αντιπροσωπευτικά τα αιτήματα των αγροτών».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση