Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Συλλαλητήριο στις 28/1 στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν οι αγρότες – συνάντηση με Τσίπρα
Συλλαλητήριο στις 28/1 στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν οι αγρότες – συνάντηση με Τσίπρα

Συλλαλητήριο στις 28/1 στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν οι αγρότες – συνάντηση με Τσίπρα

Συλλαλητήριο στην την ερχόμενη Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, που είναι προγραμματισμένη η έναρξη της ς Agrotica 2016, αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή των αγροτών το Σάββατο.

Παράλληλα, αποφασίστηκε κλείσιμο των δρόμων σε όλη την Επικράτεια μέχρι εκείνη την ημέρα.

Από τις 12 το μεσημέρι τα Τέμπη παραμένουν κλειστά, όπως είχε ανακοινωθεί από χθες από την Αστυνομία, η οποία έχει υποδείξει εναλλακτικές διαδρομές για την κίνηση των οχημάτων.

Ορισμένα μπλόκα αναμένεται προχωρήσουν σε κλείσιμο των δρόμων όπου έχουν κατασκηνώσει, ενώ υπάρχουν και άλλοι που αποφάσισαν να τηρήσουν στάση αναμονής.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης ς συναντήθηκε σήμερα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο και τον αναπληρωτή υπουργό, Μάρκο Μπόλαρη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μεγάρου , «η έχοντας την ίδια αγωνία με τον αγροτικό κόσμο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την του εισοδήματός τους, επαναλαμβάνει ότι ήταν και παραμένει ανοικτή στον διάλογο.

Ο εξέφρασε την πρόθεσή του να συναντηθεί ο ίδιος με εκπροσώπους, που θα εκφράζουν αντιπροσωπευτικά τα αιτήματα των αγροτών».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση