Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την δολοφονία της μικρής Αννυς
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την δολοφονία της μικρής Αννυς

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την δολοφονία της μικρής Αννυς

Στη δημοσιότητα έδωσαν λεπτομέρειες σχετικά με τα κίνητρα της δολοφονίας της ανήλικης Αννυς Μπορίσοβα, αλλά και σχετικά με τη διαδικασία που ακολούθησε ο 27χρονος βιολογικός πατέρας, σε Τύπου ο της Ασφάλειας Αττικής, Χρήστος Παπαζαφείρης και ο προϊστάμενος της ΥΔΕΖΙ, κ. Γιώργος Παπασηφάκης.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις το κίνητρο του δράστη ήταν η ζήλια καθώς η 25χρονη μητέρα είχε ένα φίλο στην Γερμανία που της έδινε χρήματα. Καθότι η ίδια ήταν ευχαριστημένη, ο 27χρονος δράστης την ζήλευε και φοβόταν ότι θα τον εγκατέλειπε. «Από την ζήλια του λοιπόν προέβη σε αυτήν την πράξη».

Με βάση τη νομολογία του δράστη, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο δράστης ξύπνησε την Μεγάλη Παρασκευή (10 Απριλίου) και διαπίστωσε ότι η μικρή Αννυ ήταν νεκρή στο κρεβάτι της και στην συνέχεια ομολόγησε την διαδικασία που ακολούθησε -τον τεμαχισμό του πτώματος-,  ώστε να εξαφανίσει εντελώς τα ίχνη. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις πέρασε κάποιο διάστημα μέχρι ο δράστης να συνειδητοποιήσει ότι το παιδί είναι νεκρό και μετά άρχισε να το τεμαχίζει, ενώ η διαδικασία της εξαφάνισης ολοκληρώθηκε την του Πάσχα (12 Απριλίου).
Ακόμη, η ΕΛ.ΑΣ κατέστησε σαφές πως υπάρχουν ενδείξεις ότι ο κακοποιούσε την ανήλικη, την χτυπούσε συστηματικά και την έκανε μπάνιο με παγωμένο νερό, ενώ σημειώνουν ότι κάποια από αυτές τις ενέργειες επέφερε τον θάνατο του παιδιού.  Ωστόσο, τονίζεται πως δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η μητέρα της 4χρονης Αννυ γνώριζε ότι ο πατέρα είχε δολοφονήσει την κόρη της.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση