Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σφοδρή επίθεση Γ. Καρεκλίδη κατά Αχ. Μπέου
Σφοδρή επίθεση Γ. Καρεκλίδη κατά Αχ. Μπέου

Σφοδρή επίθεση Γ. Καρεκλίδη κατά Αχ. Μπέου

Σφοδρή επίθεση κατά του σε αργία δημάρχου Αχ. Μπέου έκανε σήμερα ο ιδιοκτήτης τοπικής εφημερίδας και ρ/φ Γ. Καρεκλίδης, χαρακτηρίζοντάς τον κοινό συκοφάντη και ψεύτη, σε Τύπου που έδωσε, παρουσιάζοντας την πρόταση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, προς τον εισαγγελία Εφετών Λάρισας, με την οποία η υπόθεση των καταγγελιών του πρώτου για δήθεν εκβιασμό εργολάβων και επιταγές που υποτίθεται ότι λάμβανε για το σκοπό αυτό, τίθεται στο αρχείο.

Ο Γ. Καρεκλίδης δήλωσε ότι με την αυτή της Δικαιοσύνης αισθάνεται δικαιωμένος από τις κακόβουλες, συκοφαντικές και ψευδείς αναφορές στο πρόσωπό του, πρόσθεσε ότι κατέθεσε μήνυση κατά του Αχ. Μπέου για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου που θα συζητηθεί προσεχώς, ενώ εκκρεμεί σε βάρος του. Επίσης, τόνισε ότι θα καταθέσει κατά της Τράπεζας Πειραιώς, από την οποία «διέρρευσαν» τα απόρρητα πινάκια των επιταγών του και προανήγγειλε αγωγή κατά της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», που ενώ είχε καλύψει τις Μπέου, δεν κάλυψε τη δική του άποψη, με αποτέλεσμα να παραμένει σπιλωμένη η προσωπική και επαγγελματικά του υπόληψη στους αναγνώστες του.

Επίσης ο Γ. Καρεκλίδης τόνισε ότι στις 5 Απριλίου 2016, ο Αχιλλέας Μπέος του ζητούσε να φύγει από την πόλη, παρουσιάζοντάς τον ως διαπλεκόμενο, απατεώνα, λαμόγιο και εκβιαστή εργολάβων, με σαθρά στοιχεία.

Ο ίδιος απαίτησε από τα ΜΜΕ την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής του.

Τέλος ο Γ. Καρεκλίδης κατήγγειλε ότι η Δημοτική Αρχή Μπέου έχει σύστημα που δεν κάνει τίποτα άλλο, παρότι πληρώνεται από το Δημοτικό Ταμείο, παρά να σπιλώνει δημοσιογράφους και εκδότες. «Γεωργαλάδες της χούντας δεν θα περάσουν στην πόλη και η φωνή μας θα ακουστεί. Εμείς ζούμε σε μια βαθειά δημοκρατική πόλη με πολιτισμό. Ο κ. Μπέος και το σύστημά του θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η φτάνει. Όλα όσα λέει είναι ψέματα και συκοφαντίες. Είμαι αθώος, μόνο ο Μπέος θα μπορούσε να πει τέτοια ψέματα σε βάρος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Υπάρχουν δημοσιογραφικά σκουπίδια που κάνουν πολιτική υπέρ του Μπέου, για να απαντήσω με εκφράσεις που χρησιμοποιεί. Ας τα βρει η Ένωση Συντακτών».

 

Απάντηση Μπέου

Από τον αιρετό, τελούντα σε αργία δήμαρχο Βόλου,   Αχ. Μπέο, σε απάντηση των ισχυρισμών Καρεκλίδη, έγινε η ακόλουθη δήλωση: “Σε μια παρωδία, σε οικογενειακό κλίμα και με τη συμμετοχή των γνωστών απόβλητων της δημοσιογραφίας του Βόλου, ο αποτυχημένος εκδότης και γνωστό δημοσιογραφικό σκουπίδι, Γιώργος Καρεκλίδης, προσπάθησε για πολλοστή φορά να αποπροσανατολίσει και να διαστρεβλώσει την αλήθεια, πετυχαίνοντας ακριβώς το αντίθετο.

Δηλαδή να αποδείξει, ομολογώντας και πάλι, ότι ερχόταν σε συναλλαγές με πολιτικά πρόσωπα και εργολάβους δημοσίων έργων, που του έδιναν επιταγές!!!

Και μείς, εξ' αρχής, αυτή την παράμετρο είχαμε επισημάνει, δηλαδή την διάσταση, αν την είχε ακουστά.

Για όλα τα άλλα, τα δήθεν ηρωικά και δακρύβρεχτα, που επανέλαβε προκαλώντας αηδία, όπως σωστά επισήμανε – και ήταν η μόνη αλήθεια – θα κριθούν αν είναι ακριβή ή όχι ενώπιον της Δικαιοσύνης. Και όχι μόνο αυτά, αλλά και όλα τα άλλα που στην πορεία προέκυψαν. Μέχρι τότε μπορεί να απειλεί τους πραγματικούς δημοσιογράφους, που αξιοπρεπέστατα του γύρισαν την πλάτη, αξιολογώντας την περίπτωσή του όπως ακριβώς είναι: φαιδρή.”

δείτε όλη τη του Γ. Καρεκλίδη εδώ:

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση