Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σε σουαρέ η τοπική ΝΔ την ώρα που ο κόσμος υποφέρει
Σε σουαρέ η τοπική ΝΔ την ώρα που ο κόσμος υποφέρει

Σε σουαρέ η τοπική ΝΔ την ώρα που ο κόσμος υποφέρει

Είνι ν μη τι άλλο προκλητική η στάση κάποιων στελεχών στην ΝΔ στη Μαγνησία, την ώρα που ο Έλληνας στενάζει και δίνει αγώνα επιβίωσης.

Είναι ομολογουμένως πρόκληση να διοργανώνονται σουαρέ σε κοσμικά κέντρα πολυτελείας (βλέπε ) με το επιχείρημα “για φιλανθρωπικό σκοπό” και κάποιοι να περνούν καλά και να φωτογραφίζονται και να λανσάρουν τις φάτσες τους στα .

Επίσης προκλητικό είναι να υπάρχουν δύο-τρία κλειστά club (παρεούλες θα τις ονομάσω) που παίρνουν γραμμή από πολιτικά γραφεία και πρόσωπα , σε μια παράταξη την οποία ο πρόεδρος θέλει να αναβαθμίσει και όλα να λειτουργούν με μια σύγχρονη , ευρωπαϊκή νοοτροπία.

Επίσης ο Μητσοτάκης θέλει να αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο της ΝΔ αλλά μάλλον η όλη διαδικασία εδώ στη Μαγνησία είναι σε λανθάνουσα μορφή κι εξηγούμαι: Αλήθεια ποιός ενημερώνει τα ΜΜΕ για το πού και πότε θα επισκεφθεί κλιμάκιο της ΝΔ κοινωνικές ομάδες; ιατί στο δεν λάβαμε καμία σχετική ενημέρωση ούτε για την στον «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ» ούτε για τη συνάντηση με τους νεφροπαθείς, άσχετα αν το μάθαμε επειδή είμαστε παλιοί στο κουρμπέτι.

Εν ολίγοις κύριοι, με την πολιτική και τακτική που ακολουθείτε μόνο καλό δεν κάνετε στην παράταξη.

Και μη νομίζει κανείς ότι θα αναχθεί σε κομματάρχης της γιατί θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι εποχές άλλαξαν κι αν δεν τις παρακολουθείς σε προλαβαίνουν οι εξελίξεις….

"Αλιεύοντας" την είδηση