Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σε πρόγραμμα τουριστικής προβολής προχωρά ο Δήμος Ρήγα Φεραίου
Σε  πρόγραμμα τουριστικής προβολής προχωρά ο Δήμος Ρήγα Φεραίου

Σε πρόγραμμα τουριστικής προβολής προχωρά ο Δήμος Ρήγα Φεραίου

 

 

Στο πλίσιο νάδειξης της πλούσιας πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς για την οποία διακρίνεται, ο Ρήγα Φεραίου έχει ξεκινήσει διαδικασίες υλοποίησης μίας σειράς δράσεων και παρεμβάσεων με στόχο την τουριστική της περιοχής.

Πρόκειται για έναν Δήμο ποικιλόμορφο, που συνδυάζει διαφορετικά μεταξύ τους και με ξεχωριστό ενδιαφέρον χαρακτηριστικά που προέρχονται από τον πρώην Δήμο Φερών, τον πρώην Δήμο ς και την πρώην Κοινότητα Κεραμιδίου.

Η ιστορικότητα και ο πολιτισμός ,παράλληλα με τις φυσικές ομορφιές που κρύβουν τα τοπικά διαμερίσματα, αποτελούν έλξης για κάθε επισκέπτη, στοιχεία με βάση τα οποία ο προχωρά στο σχεδιασμό ανάπτυξης του τουρισμού της περιοχής.

ια μία πρώτη γνωριμία και επαφή των ταξιδιωτών με το Δήμο έχει δρομολογηθεί η τοποθέτηση πινακίδων σε εισόδους του Δήμου με τη μορφή του Ρήγα Βελεστινλή και την αναγραφή καλωσορίσματος.

Ήδη η μία πινακίδα τοποθετήθηκε στα όρια Δήμου με το Δήμο Ρήγα Φεραίου, η οποία  κάνει γνωστό σε όλους ότι εισέρχονται στα διοικητικά όρια του Δήμου.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου,   Δημήτριος Νασίκας είπε σχετικά: «Μέλημά μας αποτελεί η σωστή οργάνωση και ο σχεδιασμός μίας αποδοτικής και με αποτέλεσμα προβολής του Δήμου Ρήγα Φεραίου προκειμένου να καταστεί τουριστικός προορισμός με ταυτόχρονη αύξηση της επισκεψιμότητας.

Στόχος μας είναι να αξιοποιηθούν και  προβληθούν οι ομορφιές και οι ιδιαιτερότητες του τόπου, οι παραδόσεις του, τα ιστορικά μνημεία, τα ήθη του, οι πολιτιστικές του δράσεις, τα τοπικά του προϊόντα και ο,τιδήποτε προσφέρεται για την απόλαυση του επισκέπτη.

Ενόψει  της θερινής περιόδου και των πλούσιων εκδηλώσεων που λαμβάνουν χ σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου μας κάθε χρόνο, έτσι και φέτος περιμένουμε όλο τον κόσμο να μυηθεί στα έθιμά μας και να γνωρίσει την ιστορικότητα του τόπου μέσα από την φιλοξενία μας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση