Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Σε νέα τριήμερη αποχή οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ
Σε νέα τριήμερη αποχή οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ

Σε νέα τριήμερη αποχή οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ

Σε νέα αποχή μέχρι και την Πέμπτη προχωρούν από σήμερα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, που δεν θα προχωρούν σε δευτερογενείς διακομιδές (εξιτήρια από το Νοσοκομείο, επανεξετάσεις με μεταφορά του ασθενούς, διακομιδές σε άλλα Νοσοκομεία, πλην νεογνών και έκτακτων περιστατικών). Οι εργαζόμενοι διεκδικούν οφειλώμενα επιδόματα  – τα λεγόμενα εξαιρέσιμα – από το 2014.

Από τον Ιούνιο του 2014 οφείλονται στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ επιδόματα. Πιο συγκεκριμένα, του οφείλονται χρήματα από εργασία τα σαββατοκύριακα και τις αργίες, αλλά και από διακομιδές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε εργαζόμενο αντιστοιχεί ποσό ύψους περίπου 700 ευρώ, ενώ έχουν καταβληθεί μόλις τα 200 ευρώ.  Η διαβεβαίωση που υπήρχε από τον Υπουργό Υγείας κ. Παν. Κουρουμπλή, στα τέλη Μαρτίου, ήταν ότι τα χρήματα θα είχαν καταβληθεί μέχρι τα τέλη Απριλίου, αλλά στα μέσα Μαΐου δεν φαίνεται… φως στον ορίζοντα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών του οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών… - https://t.co/YASXirtW87 -

  • Θ. Ζαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά» - https://t.co/K2gXchmdlh -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας - https://t.co/okGreRFEmI -

"Αλιεύοντας" την είδηση