Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Σε μηνύσεις   προχωρούν οι «ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»
Σε μηνύσεις   προχωρούν οι «ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Σε μηνύσεις   προχωρούν οι «ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»

 

Σε μηνύσεις θα προχωρήσει αύριο Παρασκευή ή την ερχόμενη Δευτέρα η μείζονα μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου κατά των φυσικών και ηθικών αυτουργών  του επεισοδίου που έλαβε χώρα στην πρόσφατη του Σώματος και πήρε πανελλήνιες διαστάσεις.

Αυτό τόνισε σε απογευματινή τύπου  στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών ο επικεφαλής της παράταξης «ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» Μαργ. Πατσιαντάς , ο οποίος είπε πως οι δυο ντυμένοι φαντάροι κατέθεσαν ως κατηγορούμενοι στο Α.Τ. Βόλου  για όσα συνέβησαν πλήττοντας το κύρος της  Δημοκρατίας,  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της τοπικής κοινωνίας κι έκανε λόγο για συνεργούς  του Δημάρχου Αχ. Μπέου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλά.

Μάλιστα ο κ. Πατσιαντας κατήγγειλε ότι οι δυο ντυμένοι φαντάροι  είναι προσωπικοί φίλοι του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Γ. Πραττου και έδειξες και σχετικές στις οποίες απεικονίζονται οι τρεις τελευταίοι.

« Ο κ. Πραττος ενέργησε ως πολιτικός προβοκάτορας  αν και έξω από την  αίθουσα  διατείνονταν ότι διαφωνεί με όσα συνέβαιναν, άλλα προφανώς ήταν έξω για άλλους λόγους» επισήμανε ο επικεφαλής της μείζονος  μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου. Ο ίδιος έκανε λόγο για δυσωδία  που αγγίζει το στενό περιβάλλον των Μπέου-Μουλά καλώντας τους να αναλάβουν τις πολιτικές τους ευθύνες.

Η παράταξη  «ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» θα καταθέσουν αύριο ή την ερχόμενη Δευτέρα μηνύσεις για  διατάραξη λειτουργίας του Δημοτικού συμβουλίου για και συκοφάντηση της συμβούλου Φωτεινής Κοκινάκη και για παραποίηση στολής. Ο κ.  Πατσιαντάς τόνισε ότι  πρόκειται για σοβαρότατο αδίκημα  και θα αναλάβουν Τις ευθύνες τους  οι φυσικοί  και οι  ηθικοί αυτουργοί. Μάλιστα πρόσθεσε ότι θα απευθυνθεί και στις υπόλοιπες παρατάξεις ζητώντας τους να υποβάλλουν από κοινού τη μήνυση και πρόσθεσε ότι όλος ο φάκελος θα κοινοποιηθεί τόσο προς το νέο Αποκεντρωμένης Διοίκησης την ερχόμενη Δευτέρα στη Λάρισα όσο    και προς τον Υπουργό Εσωτερικών .

Από την πλευρά της η κα Κοκκινάκη τόνισε –μεταξύ άλλων ότι μπορεί να μην προσέφυγε την πρώτη φορά στη Δικαιοσύνη , αλλά από’ δω και στο εξής θα καταθέτει μηνύσεις όποτε προσβάλλεται η ιδία και η οικογένειά της.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποκαταστάθηκε στην Σκόπελο η βλάβη στο Skiathos Express #SkiathosExpress - https://t.co/lj6MNAN9Qj -

  • Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη #ΕΚΠΑ #Παπαδιαμάντης - https://t.co/DcOdP3xmc4 -

  • Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων #βοσκότοποι - https://t.co/pfeyKBVxdV -

"Αλιεύοντας" την είδηση