Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σε λειτουργία και πλήρως ανακαινισμένη η Πλαζ αλυκών
Σε λειτουργία και  πλήρως ανακαινισμένη η Πλαζ αλυκών

Σε λειτουργία και πλήρως ανακαινισμένη η Πλαζ αλυκών

Στο Τοπικό Συμβούλιο , που συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα, θα τεθεί προς έγκριση η αίτηση ς λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πλαζ Αλυκών.

Ο ανάδοχος της Πλαζ έχει έτοιμη την ακτή και αναμένει τη σχετική για να λειτουργήσει πλήρως με καφέ- και οι αιτιάσεις του ότι δεν του δίνει άδεια ο Δήμος αντικρούονται από τη .

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θάνος ξεκαθάρισε ότι βούληση και επιθυμία της δημοτικής αρχής είναι να λειτουργήσει φέτος η Πλαζ και εξέφρασε την ικανοποίησή του , τονίζοντας ότι είναι επιτυχία της δημοτικής αρχής το γεγονός ότι οι δικαστικές ενέργειες του Δήμου λειτούργησαν ως μέσο άσκησης πίεσης και ο μισθωτής προχώρησε στη διαμόρφωση της Πλαζ.

«Εμείς θέλουμε να λειτουργήσει η Πλαζ από τον ανάδοχο. Δεν έχουμε καμία πρόθεση ώστε να μη λειτουργήσει η Πλαζ αν είναι όλα νόμιμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. και πρόσθεσε ότι η δεν πρόκειται να ενδώσει στο αλαλούμ των τελευταίων δυο χρόνων.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο μισθωτής της Πλαζ έκανε αίτηση στα Μαΐου στην Πολεοδομία για προέγκριση αδείας καταστήματος, αν και θα μπορούσε να την έχει κάνει πιο έγκαιρα, ενώ η υπηρεσία εξετάζει το φάκελο και θα το διαβιβάσει στο Τοπικό Συμβούλιο Βόλου που συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα προκειμένου να εξεταστεί. Εφόσον τα στοιχεία σωστά θα δοθεί η άδεια.

Τέλος , να τονιστεί ότι η Πλαζ είναι ήδη σε λειτουργία, πλήρως ανακαινισμένη με ομπρέλες, σαιζ λονγκ, λουτρά κ.λπ. και δέχεται τους λουόμενους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση