Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Σε λειτουργία και πλήρως ανακαινισμένη η Πλαζ αλυκών
Σε λειτουργία και  πλήρως ανακαινισμένη η Πλαζ αλυκών

Σε λειτουργία και πλήρως ανακαινισμένη η Πλαζ αλυκών

Στο Τοπικό Συμβούλιο Βόλου, που συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα, θα τεθεί προς έγκριση η αίτηση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πλαζ Αλυκών.

Ο ανάδοχος της Πλαζ έχει έτοιμη την ακτή και αναμένει τη σχετική άδεια για να λειτουργήσει πλήρως με καφέ-μπαρ και οι αιτιάσεις του ότι δεν του δίνει άδεια ο Δήμος Βόλου αντικρούονται από τη δημοτική αρχή.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θάνος ξεκαθάρισε ότι βούληση και επιθυμία της δημοτικής αρχής είναι να λειτουργήσει φέτος η Πλαζ και εξέφρασε την ικανοποίησή του , τονίζοντας ότι είναι επιτυχία της δημοτικής αρχής το γεγονός ότι οι δικαστικές ενέργειες του Δήμου λειτούργησαν ως μέσο άσκησης πίεσης και ο μισθωτής προχώρησε στη διαμόρφωση της Πλαζ.

«Εμείς θέλουμε να λειτουργήσει η Πλαζ από τον ανάδοχο. Δεν έχουμε καμία πρόθεση ώστε να μη λειτουργήσει η Πλαζ αν είναι όλα νόμιμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. και πρόσθεσε ότι η δημοτική αρχή δεν πρόκειται να ενδώσει στο αλαλούμ των τελευταίων δυο χρόνων.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο μισθωτής της Πλαζ έκανε αίτηση στα τέλη Μαΐου στην Πολεοδομία για προέγκριση αδείας καταστήματος, αν και θα μπορούσε να την έχει κάνει πιο έγκαιρα, ενώ η υπηρεσία εξετάζει το φάκελο και θα το διαβιβάσει στο Τοπικό Συμβούλιο Βόλου που συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα προκειμένου να εξεταστεί. Εφόσον τα στοιχεία σωστά θα δοθεί η άδεια.

Τέλος , να τονιστεί ότι η Πλαζ είναι ήδη σε λειτουργία, πλήρως ανακαινισμένη με ομπρέλες, σαιζ λονγκ, λουτρά κ.λπ. και δέχεται τους λουόμενους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση