Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σε λειτουργία και πλήρως ανακαινισμένη η Πλαζ αλυκών
Σε λειτουργία και  πλήρως ανακαινισμένη η Πλαζ αλυκών

Σε λειτουργία και πλήρως ανακαινισμένη η Πλαζ αλυκών

Στο Τοπικό Συμβούλιο Βόλου, που συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα, θα τεθεί προς η αίτηση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πλαζ Αλυκών.

Ο ανάδοχος της Πλαζ έχει έτοιμη την ακτή και αναμένει τη σχετική άδεια για να λειτουργήσει πλήρως με καφέ-μπαρ και οι αιτιάσεις του ότι δεν του δίνει άδεια ο Δήμος Βόλου αντικρούονται από τη δημοτική αρχή.

Ο αρμόδιος Θάνος Θεοδώρου ξεκαθάρισε ότι βούληση και επιθυμία της δημοτικής αρχής είναι να λειτουργήσει φέτος η Πλαζ και εξέφρασε την ικανοποίησή του , τονίζοντας ότι είναι της δημοτικής αρχής το γεγονός ότι οι δικαστικές ενέργειες του Δήμου λειτούργησαν ως μέσο άσκησης πίεσης και ο μισθωτής προχώρησε στη διαμόρφωση της Πλαζ.

«Εμείς θέλουμε να λειτουργήσει η Πλαζ από τον ανάδοχο. Δεν έχουμε καμία πρόθεση ώστε να μη λειτουργήσει η Πλαζ αν είναι όλα νόμιμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδώρου και πρόσθεσε ότι η δημοτική αρχή δεν πρόκειται να ενδώσει στο αλαλούμ των τελευταίων δυο χρόνων.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο μισθωτής της Πλαζ έκανε αίτηση στα Μαΐου στην Πολεοδομία για προέγκριση αδείας καταστήματος, αν και θα μπορούσε να την έχει κάνει πιο έγκαιρα, ενώ η υπηρεσία εξετάζει το φάκελο και θα το διαβιβάσει στο Τοπικό Συμβούλιο Βόλου που συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα προκειμένου να εξεταστεί. Εφόσον τα στοιχεία σωστά θα δοθεί η άδεια.

Τέλος , να τονιστεί ότι η Πλαζ είναι ήδη σε λειτουργία, πλήρως ανακαινισμένη με ομπρέλες, σαιζ λονγκ, λουτρά κ.λπ. και δέχεται τους λουόμενους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση