Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σε κλίμα οδύνης και συντριβής η κηδεία του 11χρονου Π.Ψ. στο Διμήνι
Σε κλίμα οδύνης και συντριβής η κηδεία του 11χρονου Π.Ψ. στο Διμήνι

Σε κλίμα οδύνης και συντριβής η κηδεία του 11χρονου Π.Ψ. στο Διμήνι

Σε κλίμ οδύνης κι συντριβής τελέστηκε σήμερα η κηδεία του 11χρονου Π.Ψ. στο Διμήνι που έχασε τη ζωή του από πυώδη μηνιγγοεγκεφαλίτιδα.

Οι γονείς του συντετριμμένοι που έχασαν το μοναχοπαίδι τους, ζήτησαν να κατατεθούν στην  Κιβωτό του Κόσμου,  καθώς και  συγγενείς και συμ του άτυχου 11χρονου.

Το σχολείο που πήγαινε  ο 11χρονος παρέμεινε κλειστό σε ένδειξη πένθους.

Τη νεκροψία – νεκροτομή διενήργησε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία ς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θα συνεχιστεί στο Κέντρο Αναφοράς Μηνιγγίτιδας, όπου θα διερευνηθεί ποιο ήταν το βακτήριο ή ο ιός που προκάλεσε την πυώδη μηνιγγοεγκεφαλίτιδα.

Όπως είναι γνωστό ο μαθητής δημοτικού σχολείου από τη Νέα Ιωνία Βόλου, εισήχθη στο “Αχιλλοπούλειο” την Τρίτη (25.02.2020) με υψηλό πυρετό και έντονους πόνους στο κεφάλι και την Τετάρτη (26.02.2020) τα ξημερώματα εξέπνευσε.

Απολύμανση για ψυχολογικούς λόγους στο 1ο Σχολείο Αισωνίας

Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα αύριο Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αισωνίας όπου φοιτούσε ο 11χρονος μαθητής, που κατέληξε χθες Τετάρτη στο Νοσοκομείο Βόλου, από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα.

Με απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου, αποφασίζεται η των μαθημάτων αύριο Παρασκευή για την προστασία των και των εκπαιδευτικών καθώς και για τη διενέργεια απολύμανσης στους χώρους του σχολείου.

Η σχετική απόφαση, εκδόθηκε αφού λήφθηκαν υπόψιν μεταξύ άλλων, έγγραφο της εν. Διεύθυνσης Υγείας και Κοιν. Μέριμνας που συστήνει για ψυχολογικούς λόγους απολύμανση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αισωνίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση