Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο ΑΓΝΒ
Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο ΑΓΝΒ

Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο ΑΓΝΒ

Διεκδικούν ποσό γι δεδουλευμέν

Ποσό ύψους 100.000 ευρώ διεκδικούν οι εργαζόμενοι στο οσοκομείο , οφειλές για νυχτερινά και εξαιρέσιμα του 2014.

Αυτό τονίστηκε στη σημερινή ανοιχτή των εργαζομένων και αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις κάθε Δευτέρα έως ότου δικαιωθούν.

Επίσης θα επιχειρήσουν να συναντηθούν με τον υπουργό Υγείας, ενώ χθες είχαν συνάντηση με την υφυπουργό Υποδομών Μαρίνα Χρυσοβελώνη και τον βουλευτή Μαγνησίας της .Δ. και το ερχόμενο Σάββατο θα έχουν συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία, ενώ αν δεν βρεθεί λύση θα διεκδικήσουν τα οφειλόμενα .

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο , Κ. Τράγαλο, οι προαναφερόμενες οφειλές αφορούν μόνο το 2014, καθώς τους είχε δοθεί μόνο ένα 70%. “Για το 2015 έγινε νομοθετική ενώ για το 2016 για την ώρα πληρωνόμαστε τα αντίστοιχα ποσά κανονικά”.

Επιπλέον ανέφερε ότι το Νοσοκομείο Βόλου διαθέτει ένα αδιάθετο κονδύλι που θα μπορούσε να δοθεί στους εργαζόμε, όμως αν και το πρότεινε και ο πρόεδρο του Δ.Σ. του Νοσοκομείου και ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ, ακόμη δεν έχει δοθεί απάντηση.

“Θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στα δικαστήρια, κάτι που πρέπει να γίνει μέσα στο 2016, καθώς μετά δεν θα έχουμε το δικαίωμα να το πράξουμε, καθώς πρόκειται για οφειλόμενα του 2014”, είπε χαρακτηριστικά .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση