Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πορεία μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων στο Βόλο για το Μακεδονικό
Πορεία μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων στο Βόλο για το Μακεδονικό

Πορεία μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων στο Βόλο για το Μακεδονικό

Πορεία διαμαρτυρίας για το Μακεδονικό πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, σχολείων, ενώ σταμάτησαν έξω από τα γραφεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, φωνάζοντας συνθήματα.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, αφού έβρεχε, οι μαθητές, κρατώντας πανό κι ελληνικές σημαίες, πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ σταμάτησαν έξω από τα γραφεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Γαλλίας.

Εκεί φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία, κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των κυβερνητικών βουλευτών, ενώ στο τέλος έψαλαν τον εθνικό ύμνο.

Παράλληλα κλειστά έμειναν σήμερα τουλάχιστον 10 σχολεία του πολεοδομικού συγκροτήματος, καθώς οι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη με αφορμή το Μακεδονικό, και θέλοντας να εκφράσουν την αντίθεση τους στη συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα δεν έγιναν σήμερα μαθήματα στο 1ο, 2ο και 4ο Γυμνάσια Ν. Ιωνίας, το 3ο και 9ο Γυμνάσιο Βόλου, το 1ο και 2ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, το 6ο και 8ο ΓΕΛ Βόλου, το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σημερινή κατάληψη, προετοιμάζονταν από τους μαθητές τις τελευταίες ημέρες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ υπήρχαν σχετικές πληροφορίες και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση