Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Ζέμπερη πριν τη δολοφονία της
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Ζέμπερη πριν τη δολοφονία της

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Ζέμπερη πριν τη δολοφονία της

 Τι κατέθεσαν οι συνάδελφοί της

Στην κακή ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν λίγο πριν τη δολοφονία της η 33χρονη αναφέρθηκαν οι συνάδελφοι της καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

«Είχε πέσει πολύ ψυχολογικά και λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της, της είπα να πάει σε έναν ειδικό» κατέθεσε συνάδελφο της άτυχης κοπέλας και συμπλήρωσε:

«Εκείνη τότε μου είπε αναφερόμενη στο φίλο της που είχε φύγει από τη : “το μόνο που θέλω είναι να πεθάνω, έχασα το στήριγμα μου”».

Οι μάρτυρες υποστήριξαν ότι η Δ είχε καταρρεύσει μετά το θάνατο του φίλου της και τον χωρισμό της, ωστόσο, κανείς δεν συνέδεσε την κακή ψυχολογική της κατάσταση με τις υποθέσεις που χειριζόταν στην .

Το δικαστήριο εστίασε στις μαρτυρίες αστυνομικών με αφορμή καταγγελία του 58χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της εφοριακού ότι την ημέρα της σύλληψης του του μεταγωγών επιχείρησε να τον δηλητηριάσει.

«Στην υπηρεσία μου δεν έγινε κάτι τέτοιο» είπε απαντώντας  με κατηγορηματικό τρόπο σε σχετική ερώτηση και συμπλήρωσε πως εκείνη την ημέρα ο 58χρονος επικοινωνούσε κανονικά και δεν είχε στερητικό σύνδρομο.

Νωρίτερα, ο κατηγορούμενος ο οποίος για πρώτη φορά σήμερα φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, δέχτηκε και πάλι την του πατέρα της Δς Ζέμπερη την ώρα που ισχυρή αστυνομική δύναμη τον οδηγούσε στην δικαστική αίθουσα .

«Θα σε σκοτώσω», φώναζε, «αφήστε με να τον σκοτώσω» έλεγε στους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν. Από τα πυρά του πατέρα δεν γλύτωσε ούτε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

Με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ο συνήγορος του58χρονου κατήγγειλε ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση κινδύνευσε η σωματική του ακεραιότητα γι αυτό και σήμερα συνοδευόταν από αστυνομικό, ενώ επανέφερε το αίτημα του να εξεταστεί ο γενετιστής ο οποίος, σε αντίθεση με τα εργαστήρια της ς, ισχυρίζεται ότι εντοπίζει και τρίτο άτομο στον τόπο του εγκλήματος στο Β νεκροταφείο με την εισαγγελέα να εκφράζει την θέση πως σε αυτή τη φάση της διαδικασίας δεν κρίνει σκόπιμο να καταθέσει ο συγκεκριμένος μάρτυρας και η πρόεδρος να σχολιάζει με νόημα  ότι το δικαστήριο συνεκτιμά όλα τα στοιχεία.

Πηγή: kathimerini.gr
"Αλιεύοντας" την είδηση