Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Ηλεία, Κορωπί και Αργολίδα
Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Ηλεία, Κορωπί και Αργολίδα

Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Ηλεία, Κορωπί και Αργολίδα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την αγροτοδασική πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Κάστρο Κυλλήνης Ηλείας. Σύμφωνα με την στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ένα πεζοπόρο 15 ατόμων και 2 Α/Φ από αέρος.

Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο Κορωπί, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ξεκίνησε από . Φορτηγάκι που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου είναι η αιτία, σύμφωνα με την , για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης επί της Λ. Μαρκοπούλου στο ύψος του Κορωπίου στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο. Λόγω του αέρα, η φωτιά επεκτάθηκε και καίει αμπέλια και στην περιοχή. Αυτήν την πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να ελέγξουν την φωτιά, ενώ στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβεστικά οχήματα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και πυρκαγιά σε δασική περιοχή στους Φούρνους Αργολίδας. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν στο σημείο 50 πυροσβέστες με 22 οχήματα, ένα πεζοπόρο πέντε άτομα και δύο Α/Φ από αέρος.

Καλύτερη είναι πλέον η κατάσταση, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όσον αφορά στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή Αυλάκι, στο Πόρτο Ράφτη ς. Η πυρκαγιά έχει οριοθετηθεί, ενώ επιχειρούν αυτή την ώρα 57 πυροσβέστες με 20 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 17 ατόμων και δύο . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε μετά τις 13:00 την Τετάρτη σε δύσβατο σημείο και δεν απειλεί κατοικίες.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση