Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Σε ετοιμότητα υπηρεσίες κι οχήματα του Δήμου Βόλου
Σε ετοιμότητα υπηρεσίες κι οχήματα του Δήμου Βόλου

Σε ετοιμότητα υπηρεσίες κι οχήματα του Δήμου Βόλου

Όπως προέκυψε από την συνεδρίαση του  Συντονιστικού Οργάνου

 

Σε ετοιμότητα είναι οι υπηρεσίες και τα οχήματα του Δήμου Βόλουγια αντιμετώπιση ακαρίων καιρικών φαινομένων όπως προέκυψε από την σημερινή συνεδρίαση του  Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής προστασίας στο Δημαρχείο Βόλου.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων – Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, Στρατού, ΔΕΥΑΜΒ, εθελοντικών ομάδων, ΕΚΑΒ κ.ά. ενώ από όλους τους παρευρισκόμενους επαναδιατυπώθηκε η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των φορέων για αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινόμενων, τη χειμερινή περίοδο.

Από πλευράς Δήμου Βόλου, βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός για μίσθωση μηχανημάτων για θεομηνίες, επικαιροποιείται το μητρώο μηχανημάτων που έχει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται διαγωνισμός προϋπολογισμού 60.000 ευρώ για προμήθεια αλατιού.
Όπως τονίστηκε, όλα τα οχήματα του Δήμου είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τυχόν έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Η ΔΕΥΑΜΒ, έχει προχωρήσει από την πλευρά της σε σειρά παρεμβάσεων κι έργων σε φρεάτια κ.α., ενώ και οι εθελοντικές ομάδες δήλωσαν έτοιμες να συνεισφέρουν και να συνδράμουν με τα μέσα που διαθέτουν, όπου απαιτηθεί και ζητηθεί.

Ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Βόλου Επιπυραγός Βαγ. Λιακόπουλος, δήλωσε ότι υπάρχει συνεργασία με τις υπηρεσίες και διευκρίνισε ότι γίνεται αξιολόγηση από την Πυροσβεστική σε έκτακτα καιρικά φαινόμενα, πρώτα για τη μεταφορά ατόμων που κινδυνεύουν. «Η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι έτοιμη, τα οχήματα κι ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Προσωπικό υπάρχει και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε και στον φετινό χειμώνα» είπε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μετά από καυγά πυροβόλησε έξω από καφέ-μπαρ στη Ν.Ιωνία - https://t.co/dwr23yeCig -

  • Άνετη επικράτηση του Γ.Σ.Β. επί του Ολυμπιακού Βόλου στο γυναικείο βόλλεϋ - https://t.co/mVk6A3Pmfz -

  • Τζογαδόροι σε καφέ στο κέντρο του Βόλου - https://t.co/KAnN29dba7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση