Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Σε ετοιμότητα υπηρεσίες κι οχήματα του Δήμου Βόλου
Σε ετοιμότητα υπηρεσίες κι οχήματα του Δήμου Βόλου

Σε ετοιμότητα υπηρεσίες κι οχήματα του Δήμου Βόλου

Όπως προέκυψε από την συνεδρίαση του  Συντονιστικού Οργάνου

 

Σε ετοιμότητα είναι οι και τα του Δήμου Βόλουγια αντιμετώπιση ακαρίων καιρικών φαινομένων όπως προέκυψε από την σημερινή συνεδρίαση του  Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής προστασίας στο .

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων – Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, Στρατού, ΔΕΥΑΜΒ, εθελοντικών ομάδων, ΕΚΑΒ κ.ά. ενώ από όλους τους παρευρισκόμενους επαναδιατυπώθηκε η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των φορέων για αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινόμενων, τη χειμερινή περίοδο.

Από πλευράς Δήμου Βόλου, βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός για μίσθωση μηχανημάτων για θεομηνίες, επικαιροποιείται το μητρώο μηχανημάτων που έχει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται διαγωνισμός προϋπολογισμού 60.000 ευρώ για προμήθεια αλατιού.
Όπως τονίστηκε, όλα τα του Δήμου είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τυχόν έκτακτα .

Η ΔΕΥΑΜΒ, έχει προχωρήσει από την πλευρά της σε σειρά παρεμβάσεων κι έργων σε φρεάτια κ.α., ενώ και οι εθελοντικές ομάδες δήλωσαν έτοιμες να συνεισφέρουν και να συνδράμουν με τα μέσα που διαθέτουν, όπου απαιτηθεί και ζητηθεί.

Ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Βόλου Επιπυραγός Βαγ. Λιακόπουλος, δήλωσε ότι υπάρχει συνεργασία με τις και διευκρίνισε ότι γίνεται από την σε έκτακτα , πρώτα για τη μεταφορά ατόμων που κινδυνεύουν. «Η Υπηρεσία είναι έτοιμη, τα οχήματα κι ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Προσωπικό υπάρχει και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε και στον φετινό χειμώνα» είπε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση