Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σε ετοιμότητα υπηρεσίες κι οχήματα του Δήμου Βόλου
Σε ετοιμότητα υπηρεσίες κι οχήματα του Δήμου Βόλου

Σε ετοιμότητα υπηρεσίες κι οχήματα του Δήμου Βόλου

Όπως προέκυψε πό την συνεδρίση του  Συντονιστικού Οργάνου

 

Σε ετοιμότητα είναι οι υπηρεσίες και τα οχήματα του Δήμου Βόλουγια αντιμετώπιση ακαρίων καιρικών φαινομένων όπως προέκυψε από την σημερινή συνεδρίαση του  Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής ς στο Δημαρχείο Βόλου.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων – Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, Στρατού, , εθελοντικών ομάδων, ΕΚΑΒ κ.ά. ενώ από όλους τους παρευρισκόμενους επαναδιατυπώθηκε η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των φορέων για αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινόμενων, τη χειμερινή περίοδο.

Από πλευράς Δήμου Βόλου, βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός για μίσθωση μηχανημάτων για θεομηνίες, επικαιροποιείται το μητρώο μηχανημάτων που έχει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται διαγωνισμός προϋπολογισμού 60.000 για προμήθεια αλατιού.
Όπως τονίστηκε, όλα τα οχήματα του Δήμου είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τυχόν .

Η , έχει προχωρήσει από την πλευρά της σε σειρά παρεμβάσεων κι έργων σε κ.α., ενώ και οι εθελοντικές ομάδες δήλωσαν έτοιμες να συνεισφέρουν και να συνδράμουν με τα μέσα που διαθέτουν, όπου απαιτηθεί και ζητηθεί.

Ο Υποδιοικητής της Βόλου Επιπυραγός Βαγ. Λιακόπουλος, δήλωσε ότι υπάρχει συνεργασία με τις υπηρεσίες και διευκρίνισε ότι γίνεται αξιολόγηση από την Πυροσβεστική σε , πρώτα για τη μεταφορά ατόμων που κινδυνεύουν. «Η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι έτοιμη, τα οχήματα κι ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Προσωπικό υπάρχει και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε και στον φετινό χειμώνα» είπε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση