Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σε εορταστικό κλίμα η Δημοτική Αστυνομία Βόλου
Σε εορταστικό κλίμα  η Δημοτική Αστυνομία Βόλου

Σε εορταστικό κλίμα η Δημοτική Αστυνομία Βόλου

Σε εορτστικό κλίμ κινείται   η Δημοτική Αστυνομία ,    μειώνοντας τους   ρυθμούς ελέγχων λόγω των εορτών, αλλά και του γεγονότος ότι  μόνο  ένα άτομο υπάρχει στην Υπηρεσία  για ελέγχους σε καταστήματα και να βεβαιώνει κλήσεις σε λεωφορειόδρομους  και στάθμευση.

Η Δημοτική Αστυνομία   διαθέτει μόλις ένα  άτομο , λόγω ς και ασθενειών και με της Δημοτικής Αρχής από σήμερα δεν βεβαιώνονται κλήσεις στο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης, κάτι που θα ισχύσει μέχρι και τα Θεοφάνεια.

Σύμφωνα με τον  αντιδήμαρχο  Δημ. Πέγιο ξεκίνησαν σε καταστήματα για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, στους οποίους δεν θα εξαντλείται η αυστηρότητα της Δημοτικής Αστυνομίας, αλλά γίνονται για να μην παρεκτραπεί η κατάσταση την περίοδο των εορτών.«Στόχος μας είναι  να μπορέσουμε να στελεχώσουμε με περισσότερο προσωπικό τη Δημοτική Αστυνομία, για να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας» ανέφερε  ο αντιδήμαρχος.

α σημειωθεί ότι το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας  θα περιοριστεί στη βεβαίωση παραβάσεων για στάθμευση στους λεωφορειόδρομους της Ιάσονος και , καθώς και στην παράνομη στάθμευση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση