Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σε αξιολόγηση οι υπάλληλλοι της ΔΕΥΑΜΒ
Σε αξιολόγηση οι υπάλληλλοι  της ΔΕΥΑΜΒ

Σε αξιολόγηση οι υπάλληλλοι της ΔΕΥΑΜΒ

Νέος ΟΕΥ της Επιχείρησης μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου

Σε μπαίνουν οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΜΒ, ενώ μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα συνταχθεί νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας.

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν στη σημερινή του συνεδρίαση του Δ.Σ. της Επιχείρησης και ορίστηκαν δύο σχετικές επιτροπές.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Αρ. Σαββάκης χαρακτήρισε πρωτοποριακή την απόφαση για του προσωπικού, καθώς δεν υπάρχει άλλη ΔΕΥΑ και που να έχει προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια.

Σύμφωνα με τον κ. Σαββάκη η αξιολόγηση θα γίνει σε εφαρμογή του νομικού πλαισίου και σκοπός είναι η Επιχείρηση να έχει αναλυτικά τις δυνατότητες του προσωπικού και να καταλογίσει της αρμοδιότητες και ενόψει του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, που θα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία της Επιχείρησης, να υπάρχει πλήρες καθηκοντολόγιο και να ξέρει ο καθένας ποιος είναι ο ρόλος του.

«Προβαίνουμε σ' αυτή την ενέργεια γιατί διαπιστώθηκαν δυσλειτουργίες», εξήγησε ο πρόεδρος που διαβεβαίωσε ότι στόχος δεν είναι απολύσεις, αλλά η διαπίστωση των δυνατοτήτων και της κατάστασης του προσωπικού.

Πρόεδρος της ς ορίστηκε ο Αρ. Σαββάκης και μέλη ο γενικός διευθυντής Σταύρος Τζίνης και ένας νομικός σύμβουλος.

Όπως διευκρινίστηκε, η , σε με το Τμήμα Προσωπικού θα διανείμει σε όλους τους υπαλλήλους ερωτηματολόγιο, για να αξιολογηθούν και θα εκδοθεί που θα έρθει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όσον αφορά το νέο τονίστηκε ότι υπήρχε επιτροπή, αλλά θα αλλάξουν τα πρόσωπα και η νέα επιτροπή (Αρ. Σαββάκης, Αρ. Πατέρας, Στ. Τζίνης και νομικός σύμβουλος) έχει προθεσμία ως τις 30 Σεπτεμβρίου για να συντάξει το νέο Οργανισμό, που ισχύει από το 2013.

Επίσης, το Δ.Σ. της ΔΕΑΜΒ αποφάσισε, με λευκή ψήφο του Μαργαρίτη Πατσιαντά, η Επιχείρηση να διακόψει τη της με τους νομικούς συμβούλους Στέφανο Καραγιώργο και Φανή Βλασταρίδου – Αργυρίου και να συνεργαστεί με τους Ιωάννη Καραγκιόζο και Μαγδαληνή Διαμαντοπούλου.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ χαρακτήρισε θετικό να υπάρχει προσώπων και να δοθεί ευκαιρία σε άλλους ανθρώπους να δοκιμαστούν, καθώς τα νομικά θέματα της ΔΕΥΑΜΒ είναι μεγάλα και πολύπλοκα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση