Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Σε αξιολόγηση οι υπάλληλλοι της ΔΕΥΑΜΒ
Σε αξιολόγηση οι υπάλληλλοι  της ΔΕΥΑΜΒ

Σε αξιολόγηση οι υπάλληλλοι της ΔΕΥΑΜΒ

Νέος ΟΕΥ της Επιχείρησης μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου

Σε αξιολόγηση μπαίνουν οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΜΒ, ενώ μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα συνταχθεί νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας.

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν στη σημερινή του του Δ.Σ. της Επιχείρησης και ορίστηκαν δύο σχετικές επιτροπές.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Αρ. Σαββάκης χαρακτήρισε πρωτοποριακή την για αξιολόγηση του προσωπικού, καθώς δεν υπάρχει άλλη και Δήμος που να έχει προχωρήσει σε αυτή την .

Σύμφωνα με τον κ. Σαββάκη η αξιολόγηση θα γίνει σε εφαρμογή του νομικού πλαισίου και σκοπός είναι η Επιχείρηση να έχει αναλυτικά τις δυνατότητες του προσωπικού και να καταλογίσει της αρμοδιότητες και ενόψει του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, που θα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία της Επιχείρησης, να υπάρχει πλήρες καθηκοντολόγιο και να ξέρει ο καθένας ποιος είναι ο ρόλος του.

«Προβαίνουμε σ’ αυτή την γιατί διαπιστώθηκαν δυσλειτουργίες», εξήγησε ο πρόεδρος που διαβεβαίωσε ότι στόχος δεν είναι απολύσεις, αλλά η διαπίστωση των δυνατοτήτων και της κατάστασης του προσωπικού.

Πρόεδρος της επιτροπής ορίστηκε ο Αρ. Σαββάκης και μέλη ο γενικός διευθυντής Σταύρος Τζίνης και ένας νομικός σύμβουλος.

Όπως διευκρινίστηκε, η , σε με το Τμήμα Προσωπικού θα διανείμει σε όλους τους υπαλλήλους ερωτηματολόγιο, για να αξιολογηθούν και θα εκδοθεί πόρισμα που θα έρθει στη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όσον αφορά το νέο τονίστηκε ότι υπήρχε , αλλά θα αλλάξουν τα πρόσωπα και η νέα (Αρ. Σαββάκης, Αρ. Πατέρας, Στ. Τζίνης και νομικός σύμβουλος) έχει προθεσμία ως τις 30 Σεπτεμβρίου για να συντάξει το νέο Οργανισμό, που ισχύει από το 2013.

Επίσης, το Δ.Σ. της ΔΕΑΜΒ αποφάσισε, με λευκή ψήφο του Μαργαρίτη Πατσιαντά, η Επιχείρηση να διακόψει τη της με τους νομικούς συμβούλους Στέφανο Καραγιώργο και Φανή Βλασταρίδου – Αργυρίου και να συνεργαστεί με τους Ιωάννη Καραγκιόζο και Μαγδαληνή .
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ χαρακτήρισε θετικό να υπάρχει ανακύκλωση προσώπων και να δοθεί ευκαιρία σε άλλους ανθρώπους να δοκιμαστούν, καθώς τα νομικά θέματα της ΔΕΥΑΜΒ είναι μεγάλα και πολύπλοκα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κ.Παπανάτσιου : «Οι πολιτικές της Κυβέρνησης οξύνουν τις αντιθέσεις και αυξάνουν τις ανισότητες, σε αυτό το σχέδιο… - https://t.co/5824Hmosoi -

  • Στήριξη ύψους 385 εκατ. ευρώ προς ιδιοκτήτες ακινήτων μέχρι τώρα για τα μειωμένα μισθώματα - https://t.co/yk795l4ehy -

  • Σέρβιρε ποτά σε 150 άτομα στο κέντρο του Βόλου - https://t.co/8l4AjTJjFm -

"Αλιεύοντας" την είδηση