Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Σε ανοιχτή γραμμή με θεσμούς, Βερολίνο και Παρίσι η κυβέρνηση
Σε ανοιχτή γραμμή με θεσμούς, Βερολίνο και Παρίσι η κυβέρνηση

Σε ανοιχτή γραμμή με θεσμούς, Βερολίνο και Παρίσι η κυβέρνηση

Σε ανοιχτή γραμμή με τους θεσμούς καθώς και με Βερολίνο και Παρίσι βρίσκεται η , σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί σύγκλιση επί ενός σχεδίου συμφωνίας.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, πριν τη συνάντηση που θα έχει την Τετάρτη στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός κ.Αλέξης με τη γερμανίδα καγκελάριο και τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολαντ, θα πρέπει να έχει αποτυπωθεί σαφής στις διαπραγματεύσεις. Φαίνεται ότι αυτό κατέστη σαφές προς τον κ.Τσίπρα στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί τους χθες.

Το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται βελτιώσεις στην , προκειμένου να επιτευχθεί σύγκλιση. Αρχικά, πρόθεση της Αθήνας ήταν να στείλει στους θεσμούς την επεξεργασμένη πρόταση και να περιμένει τις παρατηρήσεις τους. Καθώς, όμως, τα χρονικά περιθώρια πιέζουν και έχει καταστεί σαφές ότι οι εταίροι αναμένουν περισσότερα, ενώ, παράλληλα διατυπώνεται δυσφορία για τον τρόπο που επέλεξε να κινηθεί τις τελευταίες ημέρες η Αθήνα, αναμένεται να μεταβεί στο διαπραγματευτικό κλιμάκιο, με συμμετοχή κυβερνητικών στελεχών, στην προσπάθεια να επιταχυνθούν οι διεργασίες και να προκύψει η επιθυμητή έως την Τετάρτη .

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση