Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Σε ανοιχτή γραμμή με θεσμούς, Βερολίνο και Παρίσι η κυβέρνηση
Σε ανοιχτή γραμμή με θεσμούς, Βερολίνο και Παρίσι η κυβέρνηση

Σε ανοιχτή γραμμή με θεσμούς, Βερολίνο και Παρίσι η κυβέρνηση

Σε νοιχτή γρμμή με τους θεσμούς καθώς και με Βερολίνο και Παρίσι βρίσκεται η , σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί σύγκλιση επί ενός σχεδίου ς.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, πριν τη συνάντηση που θα έχει την Τετάρτη στις Βρυξέλλες ο πρωθ κ.Αλέξης Τσίπρας με τη γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολαντ, θα πρέπει να έχει αποτυπωθεί σαφής στις διαπραγματεύσεις. Φαίνεται ότι αυτό κατέστη σαφές προς τον κ.Τσίπρα στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί τους χθες.

Το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται βελτιώσεις στην ελληνική πρόταση, προκειμένου να επιτευχθεί σύγκλιση. Αρχικά, πρόθεση της ς ήταν να στείλει στους θεσμούς την επεξεργασμένη πρόταση και να περιμένει τις παρατηρήσεις τους. Καθώς, όμως, τα χρονικά περιθώρια πιέζουν και έχει καταστεί σαφές ότι οι εταίροι αναμένουν περισσότερα, ενώ, παράλληλα διατυπώνεται δυσφορία για τον τρόπο που επέλεξε να κινηθεί τις τελευταίες ημέρες η , αναμένεται να μεταβεί στο διαπραγματευτικό κλιμάκιο, με συμμετοχή κυβερνητικών στελεχών, στην προσπάθεια να επιταχυνθούν οι διεργασίες και να προκύψει η επιθυμητή έως την Τετάρτη .

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση