Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Σε αναστολή υγειονομικοί του Νοσοκομείου Βόλου
Σε αναστολή υγειονομικοί του Νοσοκομείου Βόλου

Σε αναστολή υγειονομικοί του Νοσοκομείου Βόλου

Σε αναστολή τίθενται από  σήμερα 83 υγειονομικοί του Νοσοκομείου Βόλου, οι οποίοι αρνούνται να  εμβολιαστούν και πλέον  τίθενται σε αναστολή εργασίας και στέρηση μισθού.

Συγκεκριμένα, από τους 83 υγειονομικούς οι οκτώ είναι και οι 75 εργαζόμενοι, ενώ η απόφαση των γιατρών να τεθούν εκτός του ΕΣΥ, δημιουργεί  πρόβλημα  στη λειτουργία του “Αχιλλοπουλείου”.

 

Ο  πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας  Νίκος Χαυτούρας εξήγησε πως  οκτώ ειδικοί αποφάσισαν να μη εμβολιαστούν. Αυτό προκαλεί πρόβλημα στη λειτουργία του ήδη υποστελεχωμένου Νοσοκομείου, με το νούμερο ένα θέμα να αποτελεί η λειτουργία του Γαστρεντερολογικού.

Εν τω μεταξύ, μέχρι και χθες, λίγες ώρες πριν την εκπνοή του χρόνου, για να τεθεί σε ισχύ η απόφαση περί αναστολής εργασίας σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς, έσπευσαν να εμβολιαστούν εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Βόλου.

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Ντίνος Μηνδρινός  και προχθές και χθες, τελευταία ημέρα υπήρξαν εργαζόμενοι που υπό την πίεση της αναστολής εργασίας, κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις τους και δέχθηκαν να  εμβολιαστούν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση