Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Σε αναστολή υγειονομικοί του Νοσοκομείου Βόλου
Σε αναστολή υγειονομικοί του Νοσοκομείου Βόλου

Σε αναστολή υγειονομικοί του Νοσοκομείου Βόλου

Σε αναστολή τίθενται από  σήμερα 83 υγειονομικοί του , οι οποίοι αρνούνται να  εμβολιαστούν και πλέον  τίθενται σε αναστολή εργασίας και στέρηση μισθού.

Συγκεκριμένα, από τους 83 υγειονομικούς οι οκτώ είναι γιατροί και οι 75 , ενώ η των γιατρών να τεθούν εκτός του ΕΣΥ, δημιουργεί  πρόβλημα  στη λειτουργία του “Αχιλλοπουλείου”.

 

Ο  πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών και Κέντρων Υγείας   Νίκος Χαυτούρας εξήγησε πως  οκτώ ειδικοί γιατροί αποφάσισαν να μη εμβολιαστούν. Αυτό προκαλεί πρόβλημα στη λειτουργία του ήδη υποστελεχωμένου Νοσοκομείου, με το νούμερο ένα θέμα να αποτελεί η λειτουργία του Γαστρεντερολογικού.

Εν τω μεταξύ, μέχρι και χθες, λίγες ώρες πριν την εκπνοή του χρόνου, για να τεθεί σε ισχύ η περί αναστολής εργασίας σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς, έσπευσαν να εμβολιαστούν του .

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου Ντίνος Μηνδρινός  και προχθές και χθες, τελευταία ημέρα υπήρξαν εργαζόμενοι που υπό την πίεση της αναστολής εργασίας, κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις τους και δέχθηκαν να  εμβολιαστούν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 55χρονης ασθενούς από την Σκιάθο #διακομιδή - https://t.co/zmPSyj7m3o -

  • Νεκρή θαλάσσια χελώνα στη Νέα Αγχίαλο #θαλάσσιαχελώνα - https://t.co/h0H6A8E8Kd -

  • #τσιμεντόλιθο στο κεφάλι 77χρονης πέταξε 78χρονος #τσιμεντόλιθο - https://t.co/YYwqPuxz6E -

"Αλιεύοντας" την είδηση