Σε αναμονή οι αγρότες στο μπλόκο Μικροθηβών με ανοικτή αύριο την ΠΑΘΕ
Σε αναμονή είναι οι αγρότες στο μπλόκο Μικροθηβών, οι οποίοι αύριο δεν θα κλείσουν την ΠΑΘΕ, οπότε οι οδηγοί θα μπορύν να κινηθούν ελεύθερα.
Οι αγρότες στο μπλόκο των Μικροθηβών τηρούν στάση αναμονής για να δουν τι θα κάνουν τα άλλα μπλόκα ανά τη χώρα και στις 12 το μεσημέρι θα συσκεφθούν για να αποφασίσουν αν θα σκληρύνουν τη στάση τους.
Όπως ανέφερε ο αγρότης από το Αερινό και μέλος της συντονιστικής επιτροπής Σωτήρης Γαλογαύρος, οι αγρότες δεν έκλεισαν σήμερα το δρόμο, για να διευκολυνθούν οι απεργοί και αντιπροσωπεία τους έδωσε το παρών στη μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στο Βόλο.
Η επόμενη μέρα βρίσκει τους αγρότες να θέλουν να σκληρύνουν τη στάση τους, αλλά αναμένουν την απόφαση που θα λάβει το μπλόκο των αγροτών στα Τέμπη και θα συνεδριάσουν αύριο Παρασκευή το μεσημέρι, για να καθορίσουν την παραπέρα στάση τους.