Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος πέντε ατόμων για κλοπή
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος πέντε ατόμων για κλοπή

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος πέντε ατόμων για κλοπή

 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλεις σχημτίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων για το αδίκημα της ς.

Όπως προέκυψε, απογευματινές ώρες της 12-08-2020, οι δράστες αρχικά επιχείρησαν να διαρρήξουν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα, χωρίς να τα καταφέρουν, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν τρία ποδήλατα.

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας (13-08-2020) αφαίρεσαν από ανασφάλιστο παράθυρο Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου ένα πορτοφόλι, περιέχον το χρηματικό ποσό των (70) ευρώ.

Συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί που επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα

μέσω του Διεθνούς Αερολιμένα της Σκιάθου

Συνελήφθησαν, χθες (21-08-2020) στο Διεθνή Αερολιμένα της Σκιάθου, πέντε αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της ς και της ς του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, εντοπίστηκαν χθες το βράδυ στο Διεθνή Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, πέντε αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Μόναχο, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών .

Σύλληψη  για του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (21-08-2020) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένα άτομο, διότι κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (20) , χωρίς την ειδική ένσημη φορολόγησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση