Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σαμαράς στο Bloomberg: «Ναι» σε κυβέρνηση συνασπισμού
Σαμαράς στο Bloomberg: «Ναι» σε κυβέρνηση συνασπισμού

Σαμαράς στο Bloomberg: «Ναι» σε κυβέρνηση συνασπισμού

Θετικά βλέπει ο Αντώνης Σαμαράς το ενδεχόμενο ενός κυβερνητικού συνασπισμού προκειμένου η να παραμείνει στην Ευρωζώνη, όπως ο ίδιος δήλωσε στο Bloomberg.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σημείωσε ακόμα πως ένα ενδεχόμενο θα είχε καταστροφικές συνέπειες για την χώρα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Αλέξη , σημειώνοντας ότι δεν είναι σίγουρος για το αν η πρόθεση του πρωθυπουργού είναι να διατηρήσει την εντός της Ευρωζώνης, η οποία κατά την άποψή του είναι το μόνο βιώσιμο οικονομικό μονοπάτι για την Ελλάδα.
Αναφερόμενος στις συνέπειες που θα είχε για την Ευρωζώνη το , τόνισε πως ναι μεν θα είχε αντίκτυπο, όχι όμως σε τόσο μεγάλη όπως πριν από τέσσερα χρόνια, επισημαίνοντας πάντως πως θα δημιουργούσε μια «πολιτική καταστροφή».

Για τις διαπραγματεύσεις σημείωσε πως παρατηρεί ότι η λέει πολλά και «πράττει λίγα» τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “Βλέπω πολλά λόγια, πολλή θεωρία, πολλά ψέματα και καθόλου πράξεις. Όλα αυτά δημιουργούν ένα ερωτηματικό”.

Η πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, που συμφώνησε τον Φεβρουάριο κατά την επέκταση του μνημονίου. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν ιδεολογικά αποφασίσουν να μην τηρήσουν την , τότε μπορεί να έχουν να κάνουν με στάση πληρωμών».

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση