Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σ.Ε. Βόλου: Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας 2017 και άνοδος στην α΄ εθνική
Σ.Ε. Βόλου: Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας 2017 και άνοδος στην α΄ εθνική

Σ.Ε. Βόλου: Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας 2017 και άνοδος στην α΄ εθνική

Στον τρίτο και τελευταίο γύρο του Περιφερειακού ομαδικού πρωταθλήματος Θεσσαλίας , η Σ.Ε. Βόλου αγωνίσθηκε στη με το Σ.Ο. Φαλάνης και επικράτησε άνετα με σκορ 1,5 – 8,5.

Η ομάδα του Βόλου ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Θεσσαλίας για το , αήττητη με 3 νίκες σε ισάριθμους γεγονός που την οδηγεί στην τελική φάση του 45ου Πανελλήνιου ομαδικού πρωταθλήματος της .Ο. για το 2017. Σ΄ αυτό θα συμμετάσχουν 34 ομάδες και θα διεξαχθεί από 3 έως και 8 Ιουλίου, με ελβετικό σύστη-μα 7 γύρων. Για τους αγώνες του Π.Ο.Α., στον 1ο γύρο νίκησε τη ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων εκτός έδρας με 5,5 – 4,5 και εντός έδρας το Φοίνικα με 7,5 – 2.

Η Σ.Ε. Βόλου πέτυχε κάτι αν και το 2015 ενώ το δε συμμετείχε. Η ομάδα στην τελευταία αναμέτρηση αγωνίσθηκε με δυο νέες αλλαγές στη σύνθεση της, που επέ-φερε ο υπεύθυνος της ομάδας Ι. Πατρίκος και έδωσε την ευκαιρία και σε άλλους σκακι-στές της ομάδας να αγωνισθούν και να δοκιμασθούν σε συνθήκες επισήμων αγώνων και να αποκομίσουν εμπειρίες.
Τα ανά σκακιέρα :
Σ.Ο. ΦΑΛΑΝΗΣ – Σ.Ε. ΒΟΛΟΥ 1,5 – 8,5
1. Γκουντουράς – Τζαμτζής Κ. 0-1
2. Δριστέλλας Νικ. – Χατζηπολίτης Γ. 0-1
3. Γκουρνέλης – Κορώνας Β. 0-1
4. Καραμούστος – Καρανικόλας Θ. 0-1
5. Μαντζαφλάρα – Καβούρα Παρ. 1-0
6. Μητράλη Θ. – Χατζίρη Αικ. 0-1
7. Πετρούλια – Βαγγέλα Εβ. 0-1
8. Δριστέλλας Ν. – Παπαιωάννου Π. 0,5 – 0,5
9. Μητραλής Χρ. – Τζαμτζής Σαβ. 0-1
10. Μητραλής Ε. – Βαγγέλας Θ. 0-1

 

Για τις ανάγκες των αγώνων της ομάδας αγωνίσθηκαν συνολικά 15 σκακιστές που πέτυ-χαν 20 νίκες και 3 ισοπαλίες και υπέστησαν 7 ήττες. Η διοίκηση της Σ.Ε. Βόλου συνεχίζει αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά τη σκακιστική καλλιέργεια σε νεαρούς σκακιστές για την περιοχή του Βόλου ενώ έχει ενισχυθεί και από τους έμπειρους σκακιστές της στις ομαδι-κές υποχρεώσεις της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Έτσι μετά από πολλά χρόνια η νεανική ομάδα της Σ.Ε. Βόλου έλαβε μέρος ως πρωταθλήτρια Θεσσαλίας στο 9ο Πανελ-λήνιο πρωτάθλημα της .Ο. τον περασμένο Δεκέμβριο, η δε ομάδα του κυπέλλου έφ-θασε την προηγούμενη χρονιά έως τους 16 του 43ου κυπέλλου Ελλάδας. Επίσης θα αγω-νισθεί και στον τελικό του κυπέλλου ΕΣΣΚΕ για τη φετινή χρονιά.

ΕΑΡΙΝΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ

Η Σ.Ε. Βόλου διοργανώνει μαθητικό τουρνουά γρήγορου σκακιού (ράπιντ) για την Κυ-ριακή 5 Μαρτίου 2017 σε αντικατάσταση του αναβληθέντος τουρνουά του Ιανουαρίου. Δικαίωμα συμμετοχής στο ανοικτό ατομικό τουρνουά Γρήγορου Σκακιού (Ράπιντ) έχουν, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων των Δημοτικών Σχολείων και των Γυμνασίων, Δημοσίων και Ιδιωτικών, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, με ή χωρίς α-θλητικό δελτίο σκακιστή. Δηλώσεις συμμετοχής στο μειλ του συλλόγου: s.e.volou@gmai.com έως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 4 Μαρτίου 2017, όπου θα αναφέ-ρονται: το ονοματεπώνυμο, η τάξη και το όνομα του σχολείου που ανήκει καθώς και το αν ο / η συμμετέχων / ουσα έχει δελτίο αθλητή της ΕΣΟ. Λανθασμένα στοιχεία της δήλωσης ειδικά όσων έχουν δελτίο αθλητή θα οδηγήσει σε ακύρωση της συμμετοχής και της πιθανής βράβευσης.
Ολόκληρη την προκήρυξη μπορεί να τη διαβάσει κάποιος στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.sevolou.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση