Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ρουμάνα εξυπηρετούσε πελάτες στη Νέα Ιωνία
Ρουμάνα εξυπηρετούσε πελάτες στη Νέα Ιωνία

Ρουμάνα εξυπηρετούσε πελάτες στη Νέα Ιωνία

Άνοιξε το μαγαζί της στη Ν. Ιωνία μία 40χρονη Ρουμάνα και εξυπηρετούσε πελάτες και συνελήφθη χθες το απόγευμα στις 6.30 στη Ν. Ιωνία από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Η 40χρονη αλλοδαπή, ιδιοκτήτρια καταστήματος αναψυκτηρίου, είχε ανοιχτό το μαγαζί της και εξυπηρετούσε 10 πελάτες που έπιναν το ποτό τους.

Σε βάρος της επιβλήθηκε διοικητικό 3.000 και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ σε βάρος των πελατών επιβλήθηκε διοικητικό 300 ευρώ/ στον καθένα για παραβίαση μέτρων για τον κορωναϊό.

Συνελήφθησαν τρεις στο Βόλο για

Τρείς , οι δύο 24 και ο άλλος 25 ετών συνελήφθησαν, χθες (23-01-2021) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ύστερα από κατάλληλη αξιο στοιχείων για μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν τον έναν δράστη στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της πόλης, κατά την αποβίβασή του από λεωφορείο προερχόμενο από την Αθήνα.

Κατά τον έλεγχο που του διενεργήθηκε, κατελήφθη να κατέχει ένα σακίδιο με ποσότητα ς, βάρους -114,7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε, την οποία, όπως προέκυψε, προόριζε για τον δεύτερο δράστη που τον ανέμενε πεζός σε κοντινό σημείο.

Επιπλέον, μέσα σε σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση επιβατικό αυτοκίνητο του δεύτερου δράστη, εντοπίστηκε ο τρίτος συλληφθείς, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους -2,66- γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν ακόμη τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -70- ευρώ που βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή του πρώτου και του δεύτερου συλληφθέντος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

Τριάντα τρία πρόστιμα στη Μαγνησία 

Τριάντα τρία πρόστιμα βεβαιώθηκαν χθες στη Μαγνησία.

Βεβαιώθηκαν οκτώ πρόστιμα, εκ των οποίων δύο σε πεζούς και έξι σε οδηγούς για μη χρήση μάσκας, 20 πρόστιμα, εκ των οποίων 13 σε πεζούς και επτά σε οδηγούς για άσκοπη μετακίνηση και πέντε σε οδηγούς για υπεράριθμους επιβαίνοντες σε .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση