Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ρομποτικές κατασκευές μαθητών Γυμνασίων της Μαγνησίας
Ρομποτικές κατασκευές μαθητών Γυμνασίων της Μαγνησίας

Ρομποτικές κατασκευές μαθητών Γυμνασίων της Μαγνησίας

Περισσότεροι από 400 μαθητές Γυμνασίου της περιοχής φιλοξενήθηκαν σήμερα από την τοπική Εκκλησία, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, στο πλαίσιο μαθητικής ημερίδας, που διοργάνωσε η Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, με θέμα «Ρομποτική στην εκπαίδευση. Μια σχολική δραστηριότητα για το μέλλον».

Κατά την διάρκεια της Ημερίδας, χαιρετισμό απηύθυνε στους μαθητές και στους συνοδούς εκπαιδευτικούς ο μητροπολίτης Δημητριάδος  Ιγνάτιος, ο οποίος επεσήμανε ότι «όλα αυτά είναι καταπληκτικά, είναι δώρο Θεού. Όμως, δεν θα πάψουμε ποτέ να είμαστε άνθρωποι και πρέπει να παραμείνουμε άνθρωποι, να μην χάσουμε δηλ. την ψυχή, την ανθρωπιά, τις φιλίες μας, χάριν της τεχνολογίας. Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Όταν θα βιώνουμε το «Χριστός Ανέστη» στην ζωή μας, όταν θα αγαπούμε τον Χριστό στο πρόσωπο του κάθε ανθρώπου…».

Ο κ. Ιγνάτιος θύμισε στα παιδιά ότι «ο τόπος μας έχει πολύτιμους θησαυρούς, όπως η Ορθόδοξη πίστη και παράδοσή μας. Αν θέλετε να γίνετε άνθρωποι της οικουμένης πρέπει να μείνετε πιστοί στην Πατρίδα και στην Πίστη μας…».

Τέλος, συνεχάρη όλους για την πρωτοβουλία και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην εξέλιξη της ημερίδας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας συμμετέχει στη στάση εργασίας που κήρυξε η ΟΛΜΕ - https://t.co/fk98BTy1dx -

  • Συνάντηση Πανελλήνιου Δικτύου Κέντρων Πρόληψης με την υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη - https://t.co/bzCZTZSWJp -

  • Μεταστεγάζεται η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας - https://t.co/FEssp4N1rF -

"Αλιεύοντας" την είδηση