Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Νίκος Αθανασάκης: Ριζική αναδιοργάνωση στην Δ.Ε.Ε.Π. Μαγνησίας
Νίκος Αθανασάκης: Ριζική αναδιοργάνωση στην Δ.Ε.Ε.Π. Μαγνησίας

Νίκος Αθανασάκης: Ριζική αναδιοργάνωση στην Δ.Ε.Ε.Π. Μαγνησίας


Νέος πρόεδρος Μαγνησίας  είναι όπως ήταν αναμενόμενο, ο Νίκος  Αθανασάκης, ο  οποίος προανήγγειλε ριζική αναδιοργάνωση στην τοπική ΝΔ (Δ.Ε.Ε.Π. Μαγνησίας), που θα έχει ανοικτές τις  πόρτες της για τους φίλους και τα μέλη της παράταξης, αλλά και για κάθε πολίτη. 

Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για τις νομαρχιακές και δημοτικές οργανώσεις, ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ στο VOLOS PALACE.

Ο ίδιος τόνισε πως το πλάνο της νέας διοίκηση είναι να υπάρξει μεγάλη αναδιοργάνωση σε τοπικό επίπεδο και πρωταρχικός στόχος είναι η ανανέωση του έμψυχου δυναμικού του κόμματος.

Σύμφωνα με τον νέο πρόεδρο της Νομαρχιακής, η διαδικασία των εκλογών κύλησε πολύ ομαλά και υπήρξε μεγάλη συμμετοχή των μελών της ΝΔ για την ανάδειξη των συμβουλίων και των προέδρων κι αυτό έδειξε το  μεγάλο ενδιαφέρον από τα μέλη της κοινωνίας, τα τοπικά μέλη και τα μέλη του κόμματος για να μετέχουν σε μια εκλογική διαδικασία, χαρακτηρίζοντάς τη γιορτή της δημοκρατίας.

Ο Νίκος  Αθανασάκης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και έλαβε σταυρό από το 98-99% του σώματος.

Για την επόμενη ημέρα  της τοπικής ΝΔ, ο κ. Αθανασάκης υπογράμμισε πως το πλάνο της νέας διοίκησης είναι να υπάρξει μεγάλη αναδιοργάνωση.

«Υπάρχει μια μεγάλη ομάδα νέων ανθρώπων απ’ όλους τους φορείς: επιστημονικούς, εργατικούς, κοινωνούς, ιατρικούς. Θα υπάρξει τεράστια ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό του κόμματος με πρωταρχικό στόχο συνεχώς ανοιγμένα γραφεία σε όλους ώστε να είμαστε κοντά στον πολίτη και να βοηθούμε όσο μπορούμε περισσότερο και δεύτερον να γίνει η προώθηση του κυβερνητικού έργου, από τη μια άκρη του νομού στην άλλη, γιατί πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μια από τις καλύτερες κυβερνήσεις που έχουν περάσει από τον τόπο μας και πρέπει να προωθήσουμε τα επιτεύγματά της».

«Πρέπει να είμαστε δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Έχουμε περισσότερη ευθύνη από άλλα κόμματα για είμαστε δίπλα στον πολίτη», είπε χαρακτηριστικά .

Μιλώντας για την πορεία της χώρας, ο κ. Αθανασάκης σημείωσε πως αν και έχουν «πέσει» πολλά στην αγορά και σε έργα σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης, δεδομένης και της κρίσης, ακόμη πρέπει να διορθωθούν πολλά, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το 2022 θα είναι από τις καλύτερες χρονιές για την ελληνική οικονομία.

Τόνισε πως το ποσοστό της ανάπτυξης του τελευταίου τριμήνου που ανέρχεται στο 15% σημαίνει πολλά για την πορεία της χώρας, ενώ σημείωσε πως η «πίτα» θα πρέπει να μεγαλώσει. «Πρέπει να μεγαλώσει το ΑΕΠ κι όλοι θα έχουμε κομμάτι από την πίτα κι αυτό σημαίνει αύξηση των εσόδων και των νοικοκυριών και των υπαλλήλων κι αύξηση μισθών και όλοι θα μπορούν να αποπληρώσουν πιο εύκολα τις οφειλές τους και να υπάρχει πιο ευνοϊκή διαδικασία για όλους τους πολίτες», είπε ο κ. Αθανασάκης επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν ξεχωρίζει κανέναν.

Αναφορικά με τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τα εργαλεία χρηματοδότησής του, ο κ. Αθανασάκης ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό οι τράπεζες  χρηματοδοτούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τις πολύ μικρές και μικρές. Είπε πως αυτό γίνεται είτε μέσω κεφαλαίων κίνησης ή και μέσω της περιφέρειας, αναφέροντας χαρακτηριστικά το πρόγραμμα «ΑΝΑΣΣΑ» το οποίο είπε πως έδωσε «ανάσα» σε πολλές επιχειρήσεις.

Ο νέος πρόεδρος της Νομαρχιακής είπε σε σχέση με τη συνένωση των επιχειρήσεων, που προωθείται από την Κυβέρνηση πως εάν υπάρχει ένα βιώσιμο business plan , τότε μπορούν να χρηματοδοτηθούν, μιας και υπάρχουν εργαλεία βοήθειας επιχειρήσεων από έως εργοστάσια.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οδηγούσε δίκυκλο στην παραλία χωρίς δίπλωμα και συνελήφθη #οδήγησηχωρίςδίπλωμα - https://t.co/gPPmXI0USM -

  • Νέες #καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι στην επικράτεια #καταιγίδες - https://t.co/wTGlTXs03B -

  • Με επευφημίες η πρεμιέρα της Φόνισσας του Γιώργου Κουμεντάκη #Φόνισσα - https://t.co/YNtX1qoz6A -

"Αλιεύοντας" την είδηση