Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Ραντεβού με τους αγρότες στο Μαξίμου την Δευτέρα
Ραντεβού με τους αγρότες στο Μαξίμου την Δευτέρα

Ραντεβού με τους αγρότες στο Μαξίμου την Δευτέρα

Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους αγρότες.

Οπως αναφέρει σε σχετική του δήλωση ο Βαγγέλης , «έχουν ενημερωθεί όλες σχεδόν οι Συντονιστικές Επιτροπές των αγροτών που βρίσκονται σε κινητοποίηση και έχουν ήδη ανταποκριθεί οι περισσότερες. Αναμένουμε και τις υιπες να ορίσουν τους εκπροσώπους τους», τονίζοντας ότι για την κυβέρνηση «δρόμος του διαλόγου είναι ανοιχτός».

έα Πανελλαδική σύσκεψη συγκαλούν οι αγρότες της ίκαιας

Νέα πανελλαδική σύσκεψη συγκαλούν για την οι αγρότες του μπλόκου της ς, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στις θέσεις τους και να κλιμακώσουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα τους, προκειμένου να δικαιωθούν τα αιτήματα τους.

Η σύσκεψη θα γίνει και αυτή τη φορά στο Πνευματικό Κέντρο ς στις 12 το μεσημέρι και από την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτή εκπρόσωποι μπλόκων από όλη τη χ.

Παράλληλα, οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας συγκαλούν για αύριο στις 4 το απόγευμα σύσκεψη φορέων της ς στο μπλόκο, για ανταλλαγή απόψεων στο ασφαλιστικό και το φορολογικό που επηρεάζουν άμεσα όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση