Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Ραντεβού με τους αγρότες στο Μαξίμου την Δευτέρα
Ραντεβού με τους αγρότες στο Μαξίμου την Δευτέρα

Ραντεβού με τους αγρότες στο Μαξίμου την Δευτέρα

Τη Δευτέρ 22 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη με τους αγρότες.

Οπως αναφέρει σε σχετική του δήλωση ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αποστόλου, «έχουν ενημερωθεί όλες σχεδόν οι Συντονιστικές Επιτροπές των αγροτών που βρίσκονται σε κινητοποίηση και έχουν ήδη ανταποκριθεί οι περισσότερες. Αναμένουμε και τις υπόλοιπες να ορίσουν τους εκπροσώπους τους», τονίζοντας ότι για την κυβέρνηση « του διαλόγου είναι ανοιχτός».

έα Πανελλαδική σύσκεψη συγκαλούν οι αγρότες της ίκαιας

Νέα πανελλαδική σύσκεψη συγκαλούν για την Κυριακή οι αγρότες του μπλόκου της ς, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στις θέσεις τους και να κλιμακώσουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα τους, προκειμένου να δικαιωθούν τα αιτήματα τους.

Η σύσκεψη θα γίνει και αυτή τη φορά στο Πνευματικό Κέντρο ς στις 12 το μεσημέρι και από την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτή εκπρόσωποι μπλόκων από όλη τη χώρα.

Παράλληλα, οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας συγκαλούν για αύριο στις 4 το απόγευμα σύσκεψη φορέων της Θεσσαλίας στο μπλόκο, για ανταλλαγή απόψεων στο ασφαλιστικό και το που επηρεάζουν άμεσα όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση