Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / “Ξεπαγώνουν” οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ΔΕΥΑΜΒ με απόφαση του Πρωτοδικείου Βόλου
“Ξεπαγώνουν” οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ΔΕΥΑΜΒ με απόφαση του Πρωτοδικείου Βόλου

“Ξεπαγώνουν” οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ΔΕΥΑΜΒ με απόφαση του Πρωτοδικείου Βόλου

“Λύνει τα χέρια” της , η που εξέδωσε προχθές το Μονομελές Βόλου μετά από αίτηση ανακοπής που είχε υποβάλλει η επιχείρηση, με την οποία το δικαστήριο δέχεται εν μέρει την ανακοπή, και ακυρώνει το κατασχετήριο που επιβλήθηκε σε βάρος των τραπεζικών λογαριασμών της εις χείρας τρίτων, μέχρι του ποσού των 9.200.820€.

Πιο συγκεκριμένα στις 12 Απριλίου του 2018 η εξέδωσε επιταγή προς των απαιτήσεων της, με την να υποβάλλει αίτηση ανακοπής στο Μονομελές , για να συζητηθεί στο πλαίσιο της Ειδικής Διαδικασίας Περιουσιακών Διαφορών στις 19 Απριλίου 2018.

Η υπόθεση συζητήθηκε τελικώς στις 27 Σεπτεμβρίου και η του δικαστηρίου εκδόθηκε προχθές 7 Νοεμβρίου και ακυρώνει το κατασχετήριο της κατά των τραπεζικών λογαριασμών της επιχείρησης, μέχρι του ποσού των 9.200.820 , που σημαίνει το σύνολο των χρημάτων που διεκδικεί η εις βάρος της ΔΕΥΑΜΒ.

Έτσι η οικονομική “θηλιά” που είχε περάσει στο “λαιμό” της επιχείρησης, “ξεσφίγγει” και μπορούν να εξοφληθούν οι οικονομικές της υποχρεώσεις, καθώς μέχρι πρότινος οι λογαριασμοί σε μια σειρά τραπεζών παρέμεναν “παγωμένοι”.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δύο φωτιές σε αγροτική έκταση στις  Σερβανάτες Αγίου Λαυρεντίου - https://t.co/HogoKJRaRb -

  • Ανάσταση φέτος στις 9.00 το βράδυ - https://t.co/Atj2AFQcV3 -

  • Κορωνοϊός: 3.789 νέα κρούσματα, 87 θάνατοι - https://t.co/02SfmeVpNO -

"Αλιεύοντας" την είδηση