Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / “Τσούζουν” τα ναύλα για Β. Σποράδες
“Τσούζουν” τα ναύλα για  Β. Σποράδες

“Τσούζουν” τα ναύλα για Β. Σποράδες

 

“Τσούζουν” τα ναύλα για Β. Σποράδες, αφού  εισιτήρια και μεταφορικά είναι “τσιμπημένα”  για  όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν.
Οι τιμές στα για τα νησιά των Β. Σποράδων είναι ιδιαίτερα υψηλές, ενώ το κόστος αυξάνεται αν θέλει κάποιος να μετακινηθεί με το δικό του Ι.Χ.Ε. όχημα.
Συγκεκριμένα, αν μία τετραμελής οικογένεια  ταξιδέψει τον Αύγουστο για  τη Γλώσσα Σκοπέλου, καλείται να πληρώσει στο “Εξπρές Σκιάθος”, 28 ευρώ ο σύζυγος και 28 ευρώ η σύζυγος  και από 14 ευρώ τα δύο ανήλικα τέκνα τους, κάτω των 10 ετών, ενώ από 10 ετών και πάνω το κόστος των εισιτηρίων είναι πιο υψηλό.
Αν η  οικογένεια θέλει να μεταφερθεί με το δικό της Ι.Χ.,  ανάλογα τα μέτρα του οχήματος, καθορίζεται και η τιμή.
Η οικογένεια, θα κληθεί να πληρώσει 60,50 ευρώ για το αυτοκίνητο. Τα παραπάνω ποσά είναι μόνο για να πάει κάποιος στη Γλώσσα Σκοπέλου και το κόστος όπως γίνεται αντιληπτό είναι επί δύο και για την επιστροφή της οικογένειας.
Υψηλές είναι οι τιμές εισιτηρίων και για τα υπόλοιπα νησιά των Β.  Σποράδων.
Για να ταξιδέψει κάποιος στην Σκιάθο, θέλει μόνο για τα εισιτήρια πήγαινε – έλα περί στα 50 ευρώ, για την Σκόπελο – χώρα περί στα 62 ευρώ, ενώ περίπου τα ίδια χρήματα είναι και για την Αλόννησο πήγαινε – έλα.
Σύμφωνα με ταξιδιώτες, τα ακτοπλοϊκά κόστη κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα και με τις άλλες εταιρείες και ακτοπλοϊκά μέσα που είναι για τις Β. Σποράδες, επισημαίνοντας την ανάγκη να μειωθούν οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και να αυξηθούν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση