Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Τσούζουν” τα ναύλα για Β. Σποράδες
“Τσούζουν” τα ναύλα για  Β. Σποράδες

“Τσούζουν” τα ναύλα για Β. Σποράδες

 

“Τσούζουν” τα ναύλα για Β. Σποράδες, αφού  εισιτήρια και μεταφορικά είναι “τσιμπημένα”  για  όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν.
Οι τιμές στα για τα νησιά των Β. Σποράδων είναι ιδιαίτερα υψηλές, ενώ το κόστος αυξάνεται αν θέλει κάποιος να μετακινηθεί με το δικό του Ι.Χ.Ε. όχημα.
Συγκεκριμένα, αν μία τετραμελής   ταξιδέψει τον Αύγουστο για  τη Γλώσσα Σκοπέλου, καλείται να πληρώσει στο “Εξπρές ”, 28 ο σύζυγος και 28 η σύζυγος  και από 14 ευρώ τα δύο ανήλικα τέκνα τους, κάτω των 10 ετών, ενώ από 10 ετών και πάνω το κόστος των εισιτηρίων είναι πιο υψηλό.
Αν η  θέλει να μεταφερθεί με το δικό της Ι.Χ.,  ανάλογα τα του οχήματος, καθορίζεται και η τιμή.
Η οικογένεια, θα κληθεί να πληρώσει 60,50 ευρώ για το αυτοκίνητο. Τα παραπάνω ποσά είναι μόνο για να πάει κάποιος στη Γλώσσα Σκοπέλου και το κόστος όπως γίνεται αντιληπτό είναι επί δύο και για την επιστροφή της οικογένειας.
Υψηλές είναι οι τιμές εισιτηρίων και για τα υιπα νησιά των Β.  Σποράδων.
Για να ταξιδέψει κάποιος στην Σκιάθο, θέλει μόνο για τα εισιτήρια πήγαινε – έλα περί στα 50 ευρώ, για την Σκόπελο – χώρα περί στα 62 ευρώ, ενώ περίπου τα ίδια είναι και για την Αλόννησο πήγαινε – έλα.
Σύμφωνα με , τα ακτοπλοϊκά κόστη κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα και με τις άλλες εταιρείες και ακτοπλοϊκά μέσα που είναι διαθέσιμα για τις Β. Σποράδες, επισημαίνοντας την ανάγκη να μειωθούν οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και να αυξηθούν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση