Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Του ήρθε ο κούκος αηδόνι” για μια καμινάδα και ένα κλιματιστικό
“Του ήρθε ο κούκος αηδόνι” για μια καμινάδα και ένα κλιματιστικό

“Του ήρθε ο κούκος αηδόνι” για μια καμινάδα και ένα κλιματιστικό

“Χρυσή” κλείτι να πληρώσει μια καμινάδα και ένα κλιματιστικό, 49χρονος που καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 16 μηνών με τριετή αναστολή, και χρηματική ποινή ύψους 5.000€ για αυθαίρετη κατασκευή.

Ο άνδρας που εκπροσωπήθηκε στη δίκη του μέσω πληρεξουσίου δικηγόρου, κατηγορούνταν πως στις 11 Οκτωβρίου του στο ς που διατηρούσε επί της οδού στο Βόλο, είχε προβεί σε πολεοδομικές , με την ύπαρξη ενός κλιματιστικού, και μιας καμινάδας.

Ο συνήγορος του επιχειρηματία ανέφερε στο Δικαστήριο πως ο πελάτης του έχει κλείσει το μαγαζί του αφαιρώντας παράλληλα το κλιματιστικό μηχάνημα, αλλά δε μπορεί να προβεί σε κάποια παρέμβαση σχετικά με τη καμινάδα, αφού το ανήκει σε άλλον, μιας και αυτός δεν λειτουργεί πλέον την επιχείρηση.

Τελικά ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε, όμως του δόθηκε η δυνατότητα για άσκηση ς.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση