Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Σήκωσε” τη μισή μάντρα ανακυκλώσιμων υλικών 33χρονος
“Σήκωσε” τη μισή μάντρα ανακυκλώσιμων υλικών 33χρονος

“Σήκωσε” τη μισή μάντρα ανακυκλώσιμων υλικών 33χρονος

Κνονικό “πλιάτσικο” σε επιχείρηση νακύκλωσης υλικών έκανε 33χρονος Αλός, ο οποίος κρατείται ήδη στις Φυλακές Τρικάλων και την Παρασκευή τιμωρήθηκε με 24 μήνες φυλακή μετατρέψιμη προς 5 ευρώ την ημέρα, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο .

Η υπόθεση του εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, με το δικαστήριο να επικυρώνει την που του είχε πρωτόδικα επιβληθεί, με αποτέλεσμα να παραμείνει κρατούμενος.

Ο 33χρονος Αλός στις 31 Ιανουαρίου του 2015 μπήκε στη μάντρα με τα ανακυκλώσιμα υλικά που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της Π.Ε.Ο Βόλου – Λάρισας, και αφαίρεσε δύο τόνους χαλκού, δύο τόνους αλουμινίου, όπως και δύο τόνους μπαταριών.

Επίσης είχε κλέψει δύο κομπρεσέρ αέρος, εργαλειοθήκες, φιάλες, αλλά και ένα αυτοκίνητο, το οποίο βρίσκονταν στον χώρο της εταιρίας.

Ο 33χρονος στην απολογία του παραδέχθηκε τις κλοπές και ζήτησε την επιείκεια του δικαστηρίου, το οποίο δεν του μείωσε καθόλου την που του είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό.

15 μήνες σε Ρομά για

Σε άλλη υπόθεση που εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό την περασμένη Παρασκευή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, 43χρονος Ρομά καταδικάστηκε σε 15 μήνες (όσο και πρωτόδικα), μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως.

Ο άνδρας που δεν παρέστη στο δικαστήριο τιμωρήθηκε, καθώς στις 14 Μαρτίου του 2012 έκοψε με συσκευή υ τέσσερα μέτρα σιδηροτροχιάς, κοντά στη Λαχαν αξίας 100 ευρώ.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση