Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Πλάκωσε” στις μπουνιές και στις κλωτσιές ηλικιωμένο πρώην δήμαρχο
“Πλάκωσε” στις μπουνιές και στις κλωτσιές ηλικιωμένο πρώην δήμαρχο

“Πλάκωσε” στις μπουνιές και στις κλωτσιές ηλικιωμένο πρώην δήμαρχο

“Τόπι” στο ξύλο φέρεται να έκανε έναν 78χρονο πρώην δήμαρχο μεγάλου δήμου της Μαγνησίας ένας για προσωπικούς λόγους, καθώς το θύμα φέρεται να έχει ενοχλήσει την αδελφή του, με τον δράστη να κρίνεται ένοχος και σε δεύτερο βαθμό, με το Τριμελές να του επιβάλλει φυλάκισης έξι μηνών με , όπως και πρωτόδικα.

Ο 41χρονος πλέον κατηγορούνταν για επικίνδυνη σωματική , αφού στις 26 προς 27 Ιουλίου του 2013 στις 2 τα ξημερώματα, φέρεται να έδειρε τον 84χρονο σήμερα, ο οποίος υπέβαλλε εναντίον του μήνυση.

Ειδικότερα ο ηλικιωμένος διασκέδαζε με παρέα σε πανηγύρι σε χωριό δήμου της πεδινής Μαγνησίας και επειδή ήταν αργά πήγε στο του για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Είχε βάλει μπροστά τη μηχανή και πριν προλάβει να κλείσει την πόρτα του οδηγού ο τον άρπαξε από τα ρούχα και τον έβγαλε έξω, πετώντας τον κάτω με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ ταυτόχρονα τον πατούσε, προκαλώντας του κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Ο δράστης στην απολογία του στο Δικαστήριο δήλωσε αθώος για την παραπάνω πράξη, λέγοντας πως δεν ήταν εκείνος που ξυλοκόπησε τον ηλικιωμένο, αφού αυτός βρισκόταν ακόμα στο πανηγύρι όταν έγινε το περιστατικό, μαζί με παρέα.

Τελικά οι δεν πείστηκαν από τα επιχειρήματα του, καταδικάζοντας τον σε φυλάκιση έξι μηνών με , όπως και πρωτόδικα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση