Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Πίσω από τα σίδερα” για τρία χρόνια, επειδή έδερνε την σύζυγο του
“Πίσω από τα σίδερα” για τρία χρόνια, επειδή έδερνε την σύζυγο του

“Πίσω από τα σίδερα” για τρία χρόνια, επειδή έδερνε την σύζυγο του

Στη φυλκή οδηγήθηκε ο 74χρονος πό τα Μελισσάτικα, ο οποίος στις 15 Σεπτεμβρίου είχε επιτεθεί κατά της 69χρονης συζύγου, δαγκώνοντας την στον ώμο του δεξιού χεριού και κλωτσώντας την στο αριστερό πόδι.

Χθες παρουσιάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο , με το να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης 38 μηνών, χωρίς αναστολή, μετατροπή και η να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να βρεθεί “πίσω από τα κάγκελα” της φυλακής.

Όπως αποδείχθηκε από την ακροαματική διαδικασία, ο συχνά ξυλοφόρτωνε τη σύζυγο του, ενώ είχε και προστριβές με τον 41χρονο γιο του.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με την κατάθεση της 69χρονης ενώπιον του δικαστηρίου, ο σύζυγος της την κλωτσάει στα πόδια, την χτυπάει σε διάφορα σημεία του σώματος της, ενώ συχνά τη βγάζει έξω από το σπίτι.

Επιπλέον την εξυβρίζει “είσαι υπηρέτρια, δεν είσαι γυναίκα μου”, ενώ συνηθίζει να φεύγει από την οικογενειακή εστία για πολλές ώρες, ακόμα και μέσα στη νύχτα, με αποτέλεσμα να τον αναζητούν.

Η γυναίκα μιλώντας για το περιστατικό της 15ης Σεπτεμβρίου ανέφερε ότι το μεσημέρι δεν μιλούσε στο σύζυγο της, ο οποίος βγήκε από το δωμάτιο του πήρε ένα τούβλο από την αυλή του σπιτιού, φέρνοντας το μέσα. Αυτή το πήρε και το πέταξε έξω, με αποτέλεσμα ο 74χρονος να εξοργιστεί και να την αρπάξει από το χέρι, δαγκώνοντας την παράλληλα στον ώμο.

Ερωτηθείσα από τον εισαγγελέα για το εάν έχουν παιδιά, απάντησε ότι έχουν τέσσερα και δήλωσε ότι τελευταία έχει μεταβληθεί σε “αγρίμι”. Υποστήριξε ότι δεν “είναι καλά στα μυαλά του” και μάλιστα πριν από έναν μήνα επισκέφθηκε ψυχίατρο, ο οποίος δεν διέγνωσε κάποιο ψυχικό νόσημα.

Απολογούμενος ο 74χρονος αρνήθηκε ότι δέρνει τη σύζυγο του, υποστηρίζοντας ότι τον κατηγορεί επειδή αγαπάει το γιο τους, με τον οποίο έχει ο ίδιος διαρκείς προστριβές.

Μάλιστα εξέφρασε την εκτίμηση ότι η 69χρονη τον αγαπάει και ισχυρίστηκε ότι μόνο μια φορά την ακούμπησε και ότι δεν την κακομεταχειρίζεται.

Συνέχισε λέγοντας ότι ο 41χρονος γιος τους ζητάει συνέχεια από την 69χρονη, εξυβρίζοντας την σε περίπτωση που δεν του δώσει, λέγοντας χαρακτηριστικά “δώσε μου κωλόγρια, γιατί αλλιώς θα σου σπάσω τα πόδια”.

“Η σύζυγος μου είναι καλή, ο γιος μας την χτυπάει όχι εγώ και λέει ψέματα ότι τη δέρνω για τον καλύψει, επειδή τον αγαπάει” υποστήριξε χαρακτηριστικά ο δράστης.

Ο εισαγγελέας της έδρας δεν πείστηκε από τις αιτιάσεις του κατηγορουμένου, ζητώντας την επιβολή φυλάκισης 38 μηνών χωρίς κανένα ελαφρυντικό, χωρίς αναστολή, μετατροπή και η έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Το δέχθηκε εξ' ολοκλήρου την πρόταση του εισαγγελέα, στέλνοντας για τουλάχιστον 3 χρόνια στη φυλακή τον 74χρονο, ο οποίος φάνηκε να μην καταλαβαίνει την ετυμηγορία…

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο , δικάστηκε ο 41χρονος γιός του, μετά από μήνυση του 74χρονου ότι τον χτύπησε.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι ενώ κοιμόταν στο σπίτι άκουσε τη μητέρα του να ουρλιάζει και όταν πήγε να δει τι έγινε, αντίκρισε τον πατέρα του να τη δαγκώνει.

ια να την προστατέψει, τον γρονθοκόπησε, προκαλώντας του ελαφρές κακώσεις στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Ο 74χρονος που κατέθεσε ως μάρτυρας, δήλωσε ότι δεν τον χτύπησε ο γιός του αλλά έπεσε και χτύπησε. Τελικά, το δικαστήριο αθώωσε τον 41χρονο, επειδή είπε την αλήθεια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση