Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Πήγε για μαλλί και τελικά βγήκε κουρεμένος” βολιώτης με ποινή 22 μηνών
“Πήγε για μαλλί και τελικά βγήκε κουρεμένος” βολιώτης με ποινή 22 μηνών

“Πήγε για μαλλί και τελικά βγήκε κουρεμένος” βολιώτης με ποινή 22 μηνών

“Ηχηρή κμπάν” 22 μηνών “έφαγε” 47χρονος Βολιώτης για , ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση, με τριετή και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για έναν χρόνο, ενώ του δόθηκε το δικαίωμα άσκησης ς.

Ο καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στην παραπάνω , καθώς κατηγορούνταν από τον παλιό του εργοδότη πως του έκανε ψεύτικη καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας, αλλά και τον μήνυσε άδικα.

Ειδικότερα σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 47χρονος που εργάζονταν σε εταιρία ως οδηγός – πωλητής για διάστημα 13 μηνών το καλοκαίρι του 2016, αποχώρησε οικειοθελώς υπογράφοντας την ανάλογη δήλωση.

Στη συνέχεια όμως ο κατηγορούμενος υπέβαλε μήνυση κατά του εργοδότη του, καταγγέλλοντας τον παράλληλα και στην Επιθεώρηση Εργασίας, ισχυριζόμενος ότι δεν του κατέβαλλε την νόμιμη αποζημίωση, καθώς ο ίδιος μιλούσε για απόλυση, όπως και κάποιο επίδομα που δικαιούνταν.

Το 2017 η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο, με τον εργοδότη να κρίνεται από την έδρα αθώος, με αποτέλεσμα να στραφεί κατά του πρώην εργαζομένου του, υποβάλλοντας με τη σειρά του μήνυση.

Τελικά χθες το Τριμελές καταδίκασε τον 47χρονο σε συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών με τριετή , στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για ένα έτος, ενώ του δόθηκε η δυνατότητα για άσκηση ς, την οποία και χρησιμοποίησε μένοντας ελεύθερος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση