Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Πήγε για μαλλί και τελικά βγήκε κουρεμένος” βολιώτης με ποινή 22 μηνών
“Πήγε για μαλλί και τελικά βγήκε κουρεμένος” βολιώτης με ποινή 22 μηνών

“Πήγε για μαλλί και τελικά βγήκε κουρεμένος” βολιώτης με ποινή 22 μηνών

“Ηχηρή καμπάνα” 22 μηνών “έφαγε” 47χρονος Βολιώτης για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση, με τριετή αναστολή και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για έναν χρόνο, ενώ του δόθηκε το δικαίωμα άσκησης έφεσης.

Ο άνδρας καταδικάστηκε χθες από το στην παραπάνω ποινή, καθώς κατηγορούνταν από τον παλιό του εργοδότη πως του έκανε ψεύτικη στην Επιθεώρηση Εργασίας, αλλά και τον μήνυσε άδικα.

Ειδικότερα σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 47χρονος που εργάζονταν σε εταιρία ως οδηγός – πωλητής για διάστημα 13 μηνών το καλοκαίρι του 2016, αποχώρησε οικειοθελώς υπογράφοντας την ανάλογη δήλωση.

Στη συνέχεια όμως ο κατηγορούμενος υπέβαλε μήνυση κατά του εργοδότη του, καταγγέλλοντας τον παράλληλα και στην Επιθεώρηση Εργασίας, ισχυριζόμενος ότι δεν του κατέβαλλε την νόμιμη αποζημίωση, καθώς ο ίδιος μιλούσε για απόλυση, όπως και κάποιο επίδομα που δικαιούνταν.

Το 2017 η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο, με τον εργοδότη να κρίνεται από την έδρα αθώος, με αποτέλεσμα να στραφεί κατά του πρώην εργαζομένου του, υποβάλλοντας με τη σειρά του μήνυση.

Τελικά χθες το Τριμελές καταδίκασε τον 47χρονο σε συνολική φυλάκισης 22 μηνών με τριετή αναστολή, στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για ένα έτος, ενώ του δόθηκε η δυνατότητα για έφεσης, την οποία και χρησιμοποίησε μένοντας ελεύθερος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση